- Reaksiyon skoru
- 37
Son bir kaç gündür yapıkredi karta alımlar yapılmaya çalışıyor ve kart online alışverişe kapalı olduğundan onay kodu istiyor nedense bu olay sadece trendyoldan geliyor bu neden oluyor
kart şifrenizi değiştirin muhtemelen bilgileriniz çalınmıştır. Ayrıca bankanızla görüşün 3d secure istesin her alışverişe. Daha geçen gün arkadaşımın ziraat hesabından toplamı 7.5k olacak şekilde 5 defa 1.5klık cüzdan bakiyesi almışlar ne kod istedi ne bişey para iadesini bekliyor halenSon bir kaç gündür yapıkredi karta alımlar yapılmaya çalışıyor ve kart online alışverişe kapalı olduğundan onay kodu istiyor nedense bu olay sadece trendyoldan geliyor bu neden oluyor
Kartı iptal ettir, yeni kart al. Alışveriş yapacağın zaman da sanal kart kullan.
bankayı arayıp yeni kart falan isteyebilirsiniz yoksa dener dururlar
Neden sadece trendyol olduğunu anlamadım benkart şifrenizi değiştirin muhtemelen bilgileriniz çalınmıştır. Ayrıca bankanızla görüşün 3d secure istesin her alışverişe. Daha geçen gün arkadaşımın ziraat hesabından toplamı 7.5k olacak şekilde 5 defa 1.5klık cüzdan bakiyesi almışlar ne kod istedi ne bişey para iadesini bekliyor halen
3D secure olmadan alışveriş yapabildiğin için trendyol aynısı n11 içinde geçerli 3d secure olmazsa onay kodu olmadan çeker parayıNeden sadece trendyol olduğunu anlamadım ben
o sitede çalışan bir yöntem ayarlamışlardırNeden sadece trendyol olduğunu anlamadım ben
500 ve 200 tl civarına alışverişlerTrendyol plus üyeliğin mi vardı?
Aylık üyelik ücretini çekmeye çalışıyordur belki
Trendyol plus üyeliğin mi vardı?
Aylık üyelik ücretini çekmeye çalışıyordur belki
3D secure olmadan alışveriş yapabildiğin için trendyol aynısı n11 içinde geçerli 3d secure olmazsa onay kodu olmadan çeker parayı
o sitede çalışan bir yöntem ayarlamışlardır
Kartı iptal ettir, yeni kart al. Alışveriş yapacağın zaman da sanal kart kullan.
Ayrıca ne yapmalıyım ve neden olmuşturkart şifrenizi değiştirin muhtemelen bilgileriniz çalınmıştır. Ayrıca bankanızla görüşün 3d secure istesin her alışverişe. Daha geçen gün arkadaşımın ziraat hesabından toplamı 7.5k olacak şekilde 5 defa 1.5klık cüzdan bakiyesi almışlar ne kod istedi ne bişey para iadesini bekliyor halen
Söyledik ya bankayı ara trendyol üzerinde benim dışımda işlem yapılmaya çalışılıyor kartı kapatıp yenisini gönderin de500 ve 200 tl civarına alışverişler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca ne yapmalıyım ve neden olmuştur