Oppo find x9 pro 82799 TL ! Lansman fiyatı 90 bindi

mameti

80+
Reaksiyon skoru
6
Tamamen ŞAHSİ DÜŞÜNCEM:

Android her cihaz fazlasıyla değer kaybediyor. Samsung bile kutuyu açınca kafadan %20 (Ortalama bir değer veriyorum) değer kaybederken Oppo'yu yarı fiyatına anca satarsınız. Özelliklerine hiç bakmadım ama geri dönüşü olmayacak bir ürüne 83K bayılmak bana fazlasıyla yanlış geliyor. Bu bütçelerde direkt Android almak saçma zaten ama illa alınacaksa da bu Oppo olmaz o kesin :)

Edit: Arkadaşlar bana yorum yapmadan önce ŞAHSİ DÜŞÜNCEM cümlesinden ne anladığınızı yazıp ondan sonra yorum yapar mısınız rica etsem xD Büyük harflerle yazmasam ne olurdu acaba merak ediyorum.

Son düzenleme:
Tamamen ŞAHSİ DÜŞÜNCEM:

Android her cihaz fazlasıyla değer kaybediyor. Samsung bile kutuyu açınca kafadan %20 (Ortalama bir değer veriyorum) değer kaybederken Oppo'yu yarı fiyatına anca satarsınız. Özelliklerine hiç bakmadım ama geri dönüşü olmayacak bir ürüne 83K bayılmak bana fazlasıyla yanlış geliyor. Bu bütçelerde direkt Android almak saçma zaten ama illa alınacaksa da bu Oppo olmaz o kesin :)
bilmeden yorum yapmak böyle oluyor işte :D. Zaten bu telefonu alacak kişi 1yıl kullanmak için almayacak alan varsa da zaten parayı sıkıntı edecek birisi değil. Ayrıca android tarafında en iyi yazılıma sahip 2-3 markadan birisi.

Vatanda gece yüzde 8 indirim ile bu fiyat en düşük fiyatı lansman fiyatı 90 bin Trendyol da 85 bin vantanda şuan 82799 sizce bu fiyata değer mi?
tasarımın guzellıgıne ne demelıyız pekı :love: huaweı ve oppo tasarımları cok hosuma gıdıyor bee cok param olsa denemek ısterdım bu cıhazı.:)

baya apple ya tüm androidler apple kopyalıyor gerci
apple da ip17 pro max ile android'i kopyaladı o ne olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

orasını bılemem hocam 😅 ama dedıgım gıbı tasarımı,rengı super.
donanım ve kameraları da süper ayrıyeten 7500Mah pili var ve şuan piyasada en uzun şarjı giden amiral gemisi

bence haladaha pahalı bölgesel fiyatlandırma yapılmadan Türkiye deki algıyı kırmak mümkün değil . En büyük örneği honor adamlar 50 küsür bine amiral gemisi satıyor

apple da ip17 pro max ile android'i kopyaladı o ne olacak
nası kopyalamıs babacan
1767821030228.webp

tüm android telefonlar böyle şuan adamlar adı bile birebir kopyaladı ama plastik kasa koymuslar tüh

Geri