- Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadımhoca açtığın konuyu hatırlıyorum senin sorunun ekran kartı bile değil ki? sorun bluetooth ve amd ryzen master kendi gözünle de görüyorsun buna nvıdıa napacak
bilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadımhoca açtığın konuyu hatırlıyorum senin sorunun ekran kartı bile değil ki? sorun bluetooth ve amd ryzen master kendi gözünle de görüyorsun buna nvıdıa napacak
mikrofonunu devre dışı bırakınca çözülecektir öyle dene bi de.bilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadımbluetoothla alakalıysa da çözümü yok. sıkıntı aldım valoranta giremeyince.
Ekran kartından dolayı böyle bi sıkıntı varsa sadece valorantta değil başka oyunlarda da kitleyecektir pc yi ayrıca hitman crack mı? Windowsta arka planda bişeyler uyumsuzlukta yapıyor olabilir sürücü sorunu olsa bildirim gönderirdebilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadımbluetoothla alakalıysa da çözümü yok. sıkıntı aldım valoranta giremeyince.
hayır, hitman orjinal hocam epicten almıştım.Ekran kartından dolayı böyle bi sıkıntı varsa sadece valorantta değil başka oyunlarda da kitleyecektir pc yi ayrıca hitman crack mı? Windowsta arka planda bişeyler uyumsuzlukta yapıyor olabilir sürücü sorunu olsa bildirim gönderirde