Taksitli ekran kartı nereden alabilirim?

hoca açtığın konuyu hatırlıyorum senin sorunun ekran kartı bile değil ki? sorun bluetooth ve amd ryzen master kendi gözünle de görüyorsun buna nvıdıa napacak
bilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadım :) bluetoothla alakalıysa da çözümü yok. sıkıntı aldım valoranta giremeyince.

Amazon şuan en iyi taksiti veren 6 ay taksit veriyor çoğu karta.

Vatan'da 3 taksit veriyor. Paraf'a özel 6 taksit var sadece Vatan'da

Hepsiburada da bazen 50k üstü ekran kartına 6 ve 9 taksit yapabiliyor.

Ama en düşük 5070 Tİ için bile 50k üstüne çıkman gerekecektir. O masrafa değer mi sen bilecen. Tek başına 5070 Tİ veya 5080-5090 almak aşırı pahalı oluyor. Kampanyalı hazır sistem almak daha mantıklı o paralara.

bilgisayarımda ryzen master bile yok, daha önce kullanmadım :) bluetoothla alakalıysa da çözümü yok. sıkıntı aldım valoranta giremeyince.
Ekran kartından dolayı böyle bi sıkıntı varsa sadece valorantta değil başka oyunlarda da kitleyecektir pc yi ayrıca hitman crack mı? Windowsta arka planda bişeyler uyumsuzlukta yapıyor olabilir sürücü sorunu olsa bildirim gönderirde

Ekran kartından dolayı böyle bi sıkıntı varsa sadece valorantta değil başka oyunlarda da kitleyecektir pc yi ayrıca hitman crack mı? Windowsta arka planda bişeyler uyumsuzlukta yapıyor olabilir sürücü sorunu olsa bildirim gönderirde
hayır, hitman orjinal hocam epicten almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri