Yardım Pc kasa egzoz fan ayarı nasıl yapılır

yusuf544

80+ Silver
Reaksiyon skoru
797
SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar konuya girmeden önce kasa fan değiştirin diyenler olursa diye yazıyorum fanlarım kasanın kendi fanları ayriyetten almak gibi bir niyetim var ama şuan elimde para olmadığı için 1 ay daha beklemem lazım konuya gelellim şimdi.
Benim pc yaklaşık 1 yıllık bu aralar artık akşam pc oynuyorum fakat aynı odada kardeşlerim de olduğu için ve onlar benden daha erken uyuyorlar bundan dolayı pc den gelen o tabiri caizse UÇAK SESİ ni nasıl azaltabilirim egzoz fanından geliyor bu ses normal masaüstünde vs. Normal oyuna bi giriyorum birden ses fırlıyor cevaplarınızı bekliyorum.

He burada birtek ezgoz fanın ayarını düşürmek istiyorum öndeki hava alan fanlardan biri ömri bitti herslde dönmüyor zaten kasaya 1,5 fan hava alıyor.

molex fan ise kontrolü mümkün değil pwm ise ayarlayabilirsin anakartına da bağlı biraz

ByZals arkadaşın dediği gibi molex ise güc girişi yapamazsın. pmw soket ise yapabilirsin. Diğer türlü fan kontrolcü alıp fanı ona bağlayıp uygulama üzerinden de fan hız ayarı yapabilmen mümkün.

ByZals arkadaşın dediği gibi molex ise güc girişi yapamazsın. pmw soket ise yapabilirsin. Diğer türlü fan kontrolcü alıp fanı ona bağlayıp uygulama üzerinden de fan hız ayarı yapabilmen mümkün.
Kontrolcü deilde direk pmw fan alırsamda ayar yapabiliyormuyum.

Egzoz fan paketini çıkart. Sorun ortadan kalksın :). Bir tık fazla ısınır sadece.

molex ile pwm arasında çok ses farkı oluyor molex sürekli tam gaz çalışıyor pwm de ise yüke göre marka model de önemli tabii ki

molex ile pwm arasında çok ses farkı oluyor molex sürekli tam gaz çalışıyor pwm de ise yüke göre marka model de önemli tabii ki
Çok sesli çalışıyor ya artık biraz daha dayanacaz başka çare yok.

Geri