Öyle bir ihtimalin olması bile imkansız gibi bişey hocam ürünün fiyatının çok üstünde olan vergilerden cart curttan bahsediyoruz.Temo müşteri hizmetlerine bugün sordum sabah herhangi bir değişiklik olmadığını işleyişin aynen devam ettiğini söyledi acaba tüm işlemleri gene onlar mı sağlayacak
Az önce sipariş verdim iptal mi etsemYa haberi yok ya üfürüyor veya şu an dan bahsetti sadece. 6 şubat sonrası ddp kargo diye bir şey kalmayacak. Belki kendileri bir gümrük müşavirliği firması ile anlaşır orasını bilemiyorum.
kara yoluyla gelmiyorsa gelir merak etme.Az önce sipariş verdim iptal mi etsem
Hocam ben sanmıyorum böyle olacağını, bazı siparişler 2-3 ay kadar sürebiliyor. Birinin aralıkta sipariş verdiğini ve yasa ortada yokken sipariş verdiğini düşünürsek bu yasaya takılması mantıksız. Öncesi sefer de aynısı olmuştu, sipariş tarihi 6 şubat sonrası olmamalı.Gümrükten 6 şubat öncesi geçmiş olması lazım
Kağıt üstünde 6 şubat tarihinden itibaren başlıyor bunun için ben soranlara kargolarını riske atmamaları adına bu şekilde yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü 2 ay sonra gelse kardeşim ben 6 şubat ta başlıyor dedim deme riskleri var. Mantıkla pek iş yürümüyor çünkü ne yazık ki ne olacağı belli olmuyor hocam.Hocam ben sanmıyorum böyle olacağını, bazı siparişler 2-3 ay kadar sürebiliyor. Birinin aralıkta sipariş verdiğini ve yasa ortada yokken sipariş verdiğini düşünürsek bu yasaya takılması mantıksız. Öncesi sefer de aynısı olmuştu, sipariş tarihi 6 şubat sonrası olmamalı.
Uçak ile geliyorsa yetişirAz önce sipariş verdim iptal mi etsem
Bi onceki gumruk yasa degisikligi muhabbetinde de gecmisti ayni konu. Siparis 6 subat oncesi ise sorun olmamali. Ben dun temudan 3klik siparis verdim hemen hemenKağıt üstünde 6 şubat tarihinden itibaren başlıyor bunun için ben soranlara kargolarını riske atmamaları adına bu şekilde yapmalarını tavsiye ediyorum çünkü 2 ay sonra gelse kardeşim ben 6 şubat ta başlıyor dedim deme riskleri var. Mantıkla pek iş yürümüyor çünkü ne yazık ki ne olacağı belli olmuyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uçak ile geliyorsa yetişir
Dediğin gibi olsada temu,aliexpress te böyle bana soranlardan birisi ddp olarak almadıysa kargoyu ve 6 şubat sonrası varırsa gümrüğe bu durumlardan etkileneceği için her ihtimale karşı belirterek uyarıyorum artık gerisi o kişiye kalmış. ddp kargoda dediğin gibi olsada ddp olmayanda böyle bir durum yaşanmaz.Bi onceki gumruk yasa degisikligi muhabbetinde de gecmisti ayni konu. Siparis 6 subat oncesi ise sorun olmamali. Ben dun temudan 3klik siparis verdim hemen hemen
s pen ucu almayı düşünüyordum çakmasını alacağıma servisinden orijinalini alırım daha iyimümkün mertebe bizim çakal esnaflara kazandırmamak lazım. Kepenk kapatırlar inşallah