Pc'de 1000mbps internet alamıyorum

mimijr21

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bilgisayar topladım ve aynı zamanda 1000mbps internet e geçtik wifi 6 modem ile
Pc yi kurdum fakat ethernet ile internetim gelmiyor kendi sitesinden driverlarına da baktım indirdim ama sonuç gine aynı kablo değiştim ama olmuyor kabloyu sök tak yapinca geliyor ama 100mbps sınırlaması veriyor aynı kablo aynı pc ile 1000mbps alıyorum ama yeniden başlatınca yada kapatıp açınca ethernet yine bağlanmıyor uzun uğraştan sonra algılıyor algılayıncada 100mbps sınır veriyor
Kablom cat5e daha önce aynı pc ile 1000mbps aldım
Anakartim asus prime B650m-r matx

Yeni bilgisayar topladım ve aynı zamanda 1000mbps internet e geçtik wifi 6 modem ile
Pc yi kurdum fakat ethernet ile internetim gelmiyor kendi sitesinden driverlarına da baktım indirdim ama sonuç gine aynı kablo değiştim ama olmuyor kabloyu sök tak yapinca geliyor ama 100mbps sınırlaması veriyor aynı kablo aynı pc ile 1000mbps alıyorum ama yeniden başlatınca yada kapatıp açınca ethernet yine bağlanmıyor uzun uğraştan sonra algılıyor algılayıncada 100mbps sınır veriyor
Kablom cat5e daha önce aynı pc ile 1000mbps aldım
Anakartim asus prime B650m-r matx
1000 mbps destekli kablo al ağ bağdaştırıcısının ayarlarını yap

sorun modemde o zaman ağ özelliklerinde 1.0 gb görünüyor mu ağın
Modemde olduğunu sanmıyorum ama nasıl bakılıyor ona
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve onun haricinde bağlanmıyor, yani algılamıyor her zaman bir ayar yapınca yada yeniden başlatınca internet hiç bağlanmıyor bayağı bir tak çıkar yapiyorum biraz öyle algılıyor algıladığı zamanda 100mbps sınırlıyor

Modemde olduğunu sanmıyorum ama nasıl bakılıyor ona
1767895965989.webp
Bağdaştırıcı seçeneklerinden

Kabloyu yeniden çak düzelir.

Alıntıyı görüntüleBağdaştırıcı seçeneklerinden

Böyle gözüküyor

Kabloyu yeniden çak düzelir.
Olmuyor çok denedim

Merhaba. Chip realtek ama modelini biliyor musun? ona göre bir driver önericem.
Nasıl yani

Ekler

• 1000025417.webp
    1000025417.webp
    1.4 MB · Hit: 14
Realtek chipleri ile ilgili sorun olduğunu global ortamda birçok kullanıcı söylemiş geçen bende burda teknik sorun olduğunu düşünüp konu açtım. Çeşitli çözümler denedim ama çözemedim sonra araştırdım. Üretim hatası olma ihtimali var. Bazı markalar realtek wifi kartlarını değişime bile gitmiş. muhtemelen senin probleminde realtek yüzünden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,588
Üyeler
187,533
Son üye
dqww
Geri