Çözüldü✓ North Bayou NB F80 Alınır mı?

Sağolun hocam, bu gece sipariş geçeyim madem. Hafta sonuna gelir herhalde. Tek aklıma takılan mavi renk sırıtır mı :D Gri olan eski versiyonmuş.

Yani o kısım biraz kişisel zevk meselesi. Beyaz bir setupa sahipseniz fena durmaz aslında. Ama ben klasik siyah modelinden aldım kendime.

Çinden gelmiyor ki attığın ürün türk satıcı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alınır bu arada hayat kalitesini artırıyor

Malum gümrük olayından sonra Temu'dan son kez alışveriş yapmak istemiştim, 500 tl kredi bakiyem vardı ama artık doğru düzgün ürün kalmamış, figür bile yok.
Bir süredir monitör tutucuya ihtiyacım vardı, fiyatlarından dolayı almıyordum. Yerel depo sekmesinde gezerken şansıma North Bayou NB F80 modelinin satıldığını gördüm.
Bu modeli kullanan var mı? Kredi ile çok uygun fiyata gelmiş olacak, satıcı ergoflex'i araştırdım, North Bayou'nun resmi Türkiye distribütörleriymiş kendileri.
Mavisi 650 liraya, grisi 700 liraya geliyor. Puanları ve satış adetleri yüksek ama kullanan varsa memnun mu söylerse sevinirim.

Kullanılacak monitör bu : https://www.epey.com/monitor/aoc-q27g2e-bk.html

Aldığım en işlevsel şey olabilir kesinlikle al

Bende bu masadan var acaba uyumlu olur mu? Bende almayi dusunuyorum ama alttaki demir sikinti cikaracak gibi.

Ekler

• 1000043458.webp
    1000043458.webp
    29.9 KB · Hit: 18
Nasıl 650 700e geliyor sizdeki bakiye ile mi?
Evet , önceki alışverişlerimden kampanyalarla birikmiş 500 tl hesap bakiyem vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bu masadan var acaba uyumlu olur mu? Bende almayi dusunuyorum ama alttaki demir sikinti cikaracak gibi.
Masanın linkini atar mısın hocam, tek açıdan anlaşılması zor.

Alıp taktıktan sonra konforum arttı

Bir kaç gün önce aynısını yaptım tek sorun vesa desteği olmayan bir monitöre takacağım için harici olarak aldığım vesa aparatı dikey kullanımda çıkıyor yamuk kullanıyorum :D

Ekler

• 2.webp
    2.webp
    5.8 KB · Hit: 14
Bir kaç gün önce aynısını yaptım tek sorun vesa desteği olmayan bir monitöre takacağım için harici olarak aldığım vesa aparatı dikey kullanımda çıkıyor yamuk kullanıyorum :D
hocam mavi çok sırıyor mu bayadır indirime girmesini bekliyorum almışken siyah 2024 mü alalım mavi mi alalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,167
Üyeler
187,464
Son üye
mmaydin0144
Geri