Canfinswened
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Hangi bolum? Muhendislik bolumleriden ise cok fena agirdir. Onu ben yasadim daha once.Finaller bana girecek ama hala ders çalışasım yok
Hangi bolum? Muhendislik bolumleriden ise cok fena agirdir. Onu ben yasadim daha once.Finaller bana girecek ama hala ders çalışasım yok
Elektronik önlisans ama mühendislik kadar zor dersleri varHangi bolum? Muhendislik bolumleriden ise cok fena agirdir. Onu ben yasadim daha once.
Tüm mesajını okudum ve şu dediğinin örneği ülkede milyonlarca kişiden ibaret. Öyle bir kesim var ki hiçbir şey yapmayıp, bunu yapamıyoruz diyip devlete suç atıyor. Hayatlarında hep devletlerini kötüleyip Batı için nelerini feda eden kitle bunlar.Hayatta hiçbir sey başaramayıp, bir şeyler başarmak için çabalamaya bile üşenen; başarısızlığının faturasını sürekli devlete veya sisteme kesen
Reis temel elektronikten kaldım kirchoff yasaları karnough haritası yardım et şu garibe de geçsin büt deElektronik önlisans ama mühendislik kadar zor dersleri var
Kirchoff bende yapamıyorum ama karnoughda yardım ederimReis temel elektronikten kaldım kirchoff yasaları karnough haritası yardım et şu garibe de geçsin büt de
reis gel dmKirchoff bende yapamıyorum ama karnoughda yardım ederim
Öncelikle baştan sona okuduğun için teşekkür ederim.Tüm mesajını okudum ve şu dediğinin örneği ülkede milyonlarca kişiden ibaret. Öyle bir kesim var ki hiçbir şey yapmayıp, bunu yapamıyoruz diyip devlete suç atıyor. Hayatlarında hep devletlerini kötüleyip Batı için nelerini feda eden kitle bunlar.