Aklından Geçeni Söyle

İnternetten bişey alırken çoğunlukla az alımı olan yeni kişilere destekle bulunmak isterim ama neredeyse hepsi sorunlu olur

Hayatta hiçbir sey başaramayıp, bir şeyler başarmak için çabalamaya bile üşenen; başarısızlığının faturasını sürekli devlete veya sisteme kesen; 'Ben ne yapabilirim?' demek yerine 'O para çalıyor, bu akrabasına torpil yapıyor' diye başkalarını suçlayan ama sanki kendi eline fırsat geçse aynısını yapmayacakmış gibi davranan Beyinsizlerden bıktım.

Kendini ve toplumu düzeltmek yerine klavye delikanlılığıyla sövüp sayan, hayatı, tarihi ve siyaseti sosyal medyadaki süslü kitaplıkların önünde şov yapan popüler tiplerden öğrenen bir güruh var. Kendi beynini kullanmak yerine bu şahısların fikirlerini sorgusuz sualsiz kutsal gerçek gibi benimseyip, sonra da bunu kendi düşüncesiymiş gibi pazarlayan bu beyinsizlerden nefret ediyorum.

Ateistliği 'Tanrı’nın yokluğu' tanımından çıkarıp, sadece İslam ve Müslüman düşmanlığı sanan; sırf ateist olduğu için İslam’a saldırmayı görev edinen; din gibi ciddi bir konuda bile iki tane sosyal medya fenomeninin ağzına bakıp araştırma yapmadan din düşmanı kesilen bu tayfadan iğreniyorum. Kendi eski dinine ve inananlara aşağılık bir nefretle saldıran, sırf Filistinliler Müslüman diye İsrail’in katliamlarını alkışlayacak, ölen çocuklarla alay edecek kadar haysiyetsiz ve vizyonsuz bir cahillik içindeler. Üstelik Filistin destekçilerine Doğu Türkistan örneğini verip daha bilincli olduğunu sanan, oysa iki olay arasındaki dinamikleri ve tepki farklarını ayırt edemeyecek kadar ahmak olan bu kitle tam bir leş.

Biri hata yaptığında, o hatayı şahsın dinine, ırkına veya milletine mal edip genelleme yapan; tarihi sadece okulda anlatıldığı kadar bilip, araştırdığında ise objektif olmak yerine önüne çıkan ilk sitedeki yalan yanlış bilgiyi 'gerçek' sanıp karşıt görüşe nefret kusarak reddeden cahil sürüsü... Hayatını internete göre şekillendiren, gerçek bir erkek gibi sorumluluk almak yerine prensesler gibi her şeye bahane bulan, özgürlük kavramını toplumun ahlakını ve kültürünü dejenere etmek için kullanan bu tiplerin 'özgürlük' anlayışı sadece kendi zevklerini meşrulaştırmaktan ibaret. Kendi özgürlüğünü savunup başkasının yaşam tarzına müdahale etmeyi de hak gören bu riyakarlar ordusu için tek bir arzum var:

Komplo teorilerinde bahsedilen o dünyayı yöneten ailelerin veya yapıların, bu tarz vasıfsız ve topluma yük olan kitlelere karşı bir an önce toplu bir kıyım uygulamasını istiyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,177,760
Üyeler
186,940
Son üye
Erdem0808
Geri