Ekip ismini girip tarayıcı sitesine attığı noktada linkte gösterdiğim gibi giriş yapamıyorum farklı tarayıcılar ve ekip adını kontrol ettim kablonet kullanıyorum ad block vs kapalı böyle bir sorun alan var mı ?
Geçen arkadaşa yaparken aynı sorunu biz de aldık. Nasıl düzelttik ben de hatırlamıyorum tam ama bu oluşturduğun access group(rule grup) kısmını warp client'taki profile bağlaman lazım. Eskiden otomatik idi şimdi manuel yapmışlar.Ekip ismini girip tarayıcı sitesine attığı noktada linkte gösterdiğim gibi giriş yapamıyorum farklı tarayıcılar ve ekip adını kontrol ettim kablonet kullanıyorum ad block vs kapalı böyle bir sorun alan var mı ?
![]()
Nasıl yapacağız hocam acil yardım bendede bu hata verdi. @StrangerIXGeçen arkadaşa yaparken aynı sorunu biz de aldık. Nasıl düzelttik ben de hatırlamıyorum tam ama bu oluşturduğun access group(rule grup) kısmını warp client'taki profile bağlaman lazım. Eskiden otomatik idi şimdi manuel yapmışlar.
Policies kısmında assign policies gibi bir şey olması gerek. Oradan bağlamayı dene bir. Bulursam nasıl yaptığımızı, paylaşırım buradan.
müsait değilim şuan gelecem yardımaNasıl yapacağız hocam acil yardım bendede bu hata verdi. @StrangerIX
Hatırladıklarımı söyleyeyim, en başta domain adı yerini değiştirdik.Nasıl yapacağız hocam acil yardım bendede bu hata verdi. @StrangerIX
Hocam bakarım da artık ben de VPN'e geçtim zaten. Oradan tünelleme yapıyorum.@StrangerIX Bu domain ekleme çıkarma yerinin linkini atar mısın hocam?
Hangi VPN?Hocam bakarım da artık ben de VPN'e geçtim zaten. Oradan tünelleme yapıyorum.
Attığım kaynak videosu vardı eski. Oradan bir göz atın.
Mullvad VPN hocam.Hangi VPN?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben o domain ekleme çıkarma yerini bulamıyorum fazla site eklemiştim.