ruaF1912
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,125
hangi model belli mi5070 ti alınır mı? bugün gelicek olan 44 küsüre
hangi model belli mi5070 ti alınır mı? bugün gelicek olan 44 küsüre
Belli standartlar var yoksa bu kadar 100 binlerce üretime sokmaz firmalar. Şu anda incehesap tekele döndü bazı konularda fiyatları rakipsiz. Ama son 1 aydır fiyatlar ve ürünler hayal kırıklığı. Çünkü yurt dışında birçok ürün yok satıyor ve türkiyeye sınırlı sayıda ürün geliyor. Hazirana kadar dolar bazında gerçek f/p ürünlere ulaşamayacağız gibi gözüküyor. ÖZellikle de bu ram krizidaha olmadan ram fiyatlarının saçma derecede artması bunu bize kanıtladı. Bu ram krizi bitsin bizde yine abartılıp 3 ay daha uzatılır kriz. Çünkü her alanda ticari ahlak yok ülkemizdeBen de merak ettim model falan nasıl acaba, eğer mantıklıysa elimde kutusundan çıkarıp kullanmadığım NITRO+ 'yı iade ederim Amazon'a.
Winderforcehangi model belli mi
modeli farketmez 5070 TI bulduysan yapıştır geç.W
Winderforce
Keşke ya bende bekliyorum. Bugün stoğa girdi ama aşırı pahalıydı.lian li24p strimer indirim yapsalar keşke....
max düşseler 4k düz yaparlar. sinerjide 4k şu an eğer taksitsiz problem değil diyorsanKeşke ya bende bekliyorum. Bugün stoğa girdi ama aşırı pahalıydı.
9700x hiçbir zaman worth değil bence. oyun için alacaksan 7800x3d tek yol baba.9700x kaça düşer max?
990 Pro'yu listeden çıkardılar, fark eden oldu mu?