Marka model belirtmen daha iyi olur ürünü bilmeden bir şey demek yanlış olurmerhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı
ürün bu sanırım: https://www.incehesap.com/segotep-axe-5-siyah-650w-atx-gaming-kasa-fiyati-78243/Marka model belirtmen daha iyi olur ürünü bilmeden bir şey demek yanlış olur
Bronz sertifikalı lakin iyi bir güç kaynağı değil. Kasanın içinde Segotep BN650 olması lazım. Platform milattan kalma, iç bileşenler vasatın altında. Grup regulasyon olması ve üreticisinin Segotep olması da cabası. Değiştirebilirsen değiştir.merhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı
+80 olup olmaması önemli değil psu kalitesini iç bileşenler belirler. Modelini bulabilirsen süper olur ona göre bakarız.merhaba daha 30 40 dk önce gaming gecesinden indirimde pc aldım ama psu ya dikkat etmemiştim 650w 80+ değil başka psu almalı mıyım sizce yoksa sorun olmaz mı
segotep kendi sitesinde ne kasa dan ne psudan bilgi var. 3-5 kasa ve psu koymuşlar o kadar. segotep psuları da kırmızı çizgi oldu %50 riskBronz sertifikalı lakin iyi bir güç kaynağı değil. Kasanın içinde Segotep BN650 olması lazım. Platform milattan kalma, iç bileşenler vasatın altında. Grup regulasyon olmasıda cabası. Değiştirebilirsen değiştir.
segotep kendi sitesinde ne kasa dan ne psudan bilgi var. 3-5 kasa ve psu koymuşlar o kadar. segotep psuları da kırmızı çizgi oldu %50 risk![]()
psu dünyası da aynı android telefonlar gibi denk geliyor; adı sanı bilinmeyen psular görüyorum artıkSegotep-产品-BN650W
Segotep is a well known brand for Computer Case and Power Supply in China. Establish in 2003 until today, Segotep have their own Manufacture and Production Line, most importantly they have their own Research and Development(R&D) team. Nowadays with the growth of the Gaming Industry, Segotep had...www.segotep.com
Alıntıyı görüntüle
Bilgi var. Sorun o değil zaten. Segotep PSU dünyasında iyi bir üretici değil. 10 tane ürettiği üniteden 6 tanesi tasarım sorunlu oluyor genelde. Ciddi tasarım sorunları onlarda.
Segotep bilindik bir üretici nispeten. KinPower, GuangHaiDianZi, Yijian, Soeyi gibi üreticiler biraz daha o tanıma giriyor.psu dünyası da aynı android telefonlar gibi denk geliyor; adı sanı bilinmeyen psular görüyorum artık![]()
Bir süre idare ettirir sistemi muhtemelen. Eline bütçe geçince almayı düşünebilirsin.peki 650 ne önerirsiniz psu çok bütçem kalmadı bide
+740 TL'ye aldığı C tier psusu değil mi ? keşke onu alsaymışSegotep bilindik bir üretici nispeten. KinPower, GuangHaiDianZi, Yijian, Soeyi gibi üreticiler biraz daha o tanıma giriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir süre idare ettirir sistemi muhtemelen. Elinie bütçe geçince almayı düşünebilirsin.