Destekleyen direct drive direksiyonlar hangileri hocam peki ? Pc den ziyade ps5 te oynayacağımNe r5 ne bunlar desteklemiyor
Destekleyen direct drive direksiyonlar hangileri hocam peki ? Pc den ziyade ps5 te oynayacağımNe r5 ne bunlar desteklemiyor
Değmezmiş 58 bin civarında pedalsız birdetrde yok gibi görebilirsin logitech rs50 bir tek
hocam sırf rahatça takılmak için çatı katına taşındımBunu aile evinde yapamıyoruz malesef![]()
TM t598 var hocam hem bu linktekilerden hemde moza r5 den daha iyi, fiyat olarak sıfırı pahalı ama ikinci elde garantili 28 bine bulma ihtimalin var. Yaklaşık 3-4 ay önce 28e aldım ben 4 aylık cihazıDestekleyen direct drive direksiyonlar hangileri hocam peki ? Pc den ziyade ps5 te oynayacağım
İnsanları yanlış yönlendirmezsek hocamTM t598 var hocam hem bu linktekilerden hemde moza r5 den daha iyi, fiyat olarak sıfırı pahalı ama ikinci elde garantili 28 bine bulma ihtimalin var. Yaklaşık 3-4 ay önce 28e aldım ben 4 aylık cihazı
Hocam direksiyon geldi ets denedim çalışıyor şimdi forza horizom 4 de deneyim dedim ama direksiyonu görmüyor neden olurHocam set gelsin konu açarsınız yardımcı olurum.
Hocam Forza'da Moza'lar da sıkıntı çıkarıyor lanet bir oyun. Ben direksiyon ile hiç denemedim. Gamepass sürümü ise zaten sorun çıkarması doğal.Hocam direksiyon geldi ets denedim çalışıyor şimdi forza horizom 4 de deneyim dedim ama direksiyonu görmüyor neden olur
Bir arkadaşımız da bu şekilde çözdüğünü söylemiş.Hocam Forza'da Moza'lar da sıkıntı çıkarıyor lanet bir oyun. Ben direksiyon ile hiç denemedim. Gamepass sürümü ise zaten sorun çıkarması doğal.
Yanlış yönlendirme nerede tam olarak? 5nm + %100 aşma gücü ile anlık 10nm kadar güç sağlayabiliyor. Bir çok yabancı kaynaklı forumda r5 ve t598 karşılaşmalarında t598in bariz bir güç farklı olduğunu belirtiyorlar. Siz neye göre yanlış yönlendirme demektesiniz?V10 Pro veya V10 Ultra alıp direksiyonunu değiştirmek isteyenler aşağıdaki sayfadaki kırmızı veya siyah aparatı alıp o şekilde 6 vida yuvalı anonim bir direksiyon kullanabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnsanları yanlış yönlendirmezsek hocam![]()