PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 339
Türk telekomda 2 senelik taahhüdüm var Nisan'da 1 sene kaliyor bunu cayma bedeli ödemeden iptal etmenin yolu yokmudur aklınız varsa türknet netspeed den şaşmayın
12+12 de thh ile iptal ediliyordu galiba ama belki 1 sene içerisinde daha uyguna gelecektir size çünkü türknet ve netspeed henüz zam yapmadıTürk telekomda 2 senelik taahhüdüm var Nisan'da 1 sene kaliyor bunu cayma bedeli ödemeden iptal etmenin yolu yokmudur aklınız varsa türknet netspeed den şaşmayın
Hocam 3-5 fazla olsun sorunsuz olsun tt min kampamyası vardı mahalleye özel diye 2 senelik öyle almıştık THH ile iptal edebilirmiyiz12+12 de thh ile iptal ediliyordu galiba ama belki 1 sene içerisinde daha uyguna gelecektir size çünkü türknet ve netspeed henüz zam yapmadı![]()
Yok hocam öyle değil benim çekmediğim kalmadı tahaatsüz olunca en azından ayrılma hakkın var bana modem hariç 4300 tl cayma bedeli çıkardılarakılsız olduğumu öğrendim başlıkta![]()
çıkar çünkü taahütsüz rakam üzerinden faturalandırma yapiliyorYok hocam öyle değil benim çekmediğim kalmadı tahaatsüz olunca en azından ayrılma hakkın var bana modem hariç 4300 tl cayma bedeli çıkardılar
Hocam chatgpt ye şöyle bir dilekçe gormu hazirlattim bunu kendim kağıda yazıp müdürlüğe versem olurmuonlar zaten her türlü fiyat çekerler ama siz hemen inanmayın, sözleşmeniz varsa ve nasıl nereye danışırım diye düşünüyorsanız bir burayı deneyin:
BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi
tuketicisikayet.btk.gov.tr
Sene başında almiştimBu zamanda tahaddütlü internet mi alınır.
Modem hariç 4300ne kadar çıkıyor cayma bedeli