Cayma bedeli ödemeden iptal etme

PolatAlemdarr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
339
Türk telekomda 2 senelik taahhüdüm var Nisan'da 1 sene kaliyor bunu cayma bedeli ödemeden iptal etmenin yolu yokmudur aklınız varsa türknet netspeed den şaşmayın

Türk telekomda 2 senelik taahhüdüm var Nisan'da 1 sene kaliyor bunu cayma bedeli ödemeden iptal etmenin yolu yokmudur aklınız varsa türknet netspeed den şaşmayın
12+12 de thh ile iptal ediliyordu galiba ama belki 1 sene içerisinde daha uyguna gelecektir size çünkü türknet ve netspeed henüz zam yapmadı :D

12+12 de thh ile iptal ediliyordu galiba ama belki 1 sene içerisinde daha uyguna gelecektir size çünkü türknet ve netspeed henüz zam yapmadı :D
Hocam 3-5 fazla olsun sorunsuz olsun tt min kampamyası vardı mahalleye özel diye 2 senelik öyle almıştık THH ile iptal edebilirmiyiz

Ekler

• 1000021818.webp
    1000021818.webp
    67.2 KB · Hit: 35
onlar zaten her türlü fiyat çekerler ama siz hemen inanmayın, sözleşmeniz varsa ve nasıl nereye danışırım diye düşünüyorsanız bir burayı deneyin:
Hocam chatgpt ye şöyle bir dilekçe gormu hazirlattim bunu kendim kağıda yazıp müdürlüğe versem olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu zamanda tahaddütlü internet mi alınır.
Sene başında almiştim

resmi kanallardan hareket et, gerisi boşuna zaman kaybı olur. senden kağıdı alırlar, sen gittikten sonra çöpe atarlar.

Hocam daha önce yazdım btkya ama en son eve ekip geldi port değişikliği falan yapıp gittiler sorun yine ayni
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadar çıkıyor cayma bedeli
Modem hariç 4300

Ekler

• 1000021856.webp
    1000021856.webp
    46.7 KB · Hit: 5
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,261