Yardım FURMARK DEĞERİM NASIL ?

akvaryum hocam ama yan tamperi cıkarıp test yaptım + buz gibi haada ona rağmen 78 dereceden düşmedi 80 81 görüyor ara ara
hocam akvaryum kasada yan camı çıkarman aslında daha kötü yan fanlar direk dışarı hava üflüyor öyle olunca. size önerim ekran kartının altına fan almanız.

hocam akvaryum kasada yan camı çıkarman aslında daha kötü yan fanlar direk dışarı hava üflüyor öyle olunca. size önerim ekran kartının altına fan almanız.
hocam değişim isteyecegim olmazsa yazın sıcaklık daha da artınca thh ye başvuru yaparım. değişim olmazsa oyle yapacagım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2 türlü yaptım kapalı 80 81 derece tamperi açık 78 79 derece

hocam değişim isteyecegim olmazsa yazın sıcaklık daha da artınca thh ye başvuru yaparım. değişim olmazsa oyle yapacagım

2 türlü yaptım kapalı 80 81 derece tamperi açık 78 79 derece
o zaman senin kasanın fanları hiç iş yapmıyor hocam? kasanın fotosunu atabilirmisin

o zaman senin kasanın fanları hiç iş yapmıyor hocam? kasanın fotosunu atabilirmisin
hocam baya dönüyor fanlar

hocam test yaparken hava alan yere çıkarıyorum şimdi duvara 20 25 cm mesafe var

Ekler

• WhatsApp Image 2026-01-10 at 21.47.11.webp
    WhatsApp Image 2026-01-10 at 21.47.11.webp
    116.3 KB · Hit: 17
hocam baya dönüyor fanlar

hocam test yaparken hava alan yere çıkarıyorum şimdi duvara 20 25 cm mesafe var
oyunlarda durum nasıl? bir de aklıma acaba termal pad lerin ve soğutucu bloğun karta düzgün temas etmemesi falan varmı diye bi düşünce geldi

oyunlarda durum nasıl? bir de aklıma acaba termal pad lerin ve soğutucu bloğun karta düzgün temas etmemesi falan varmı diye bi düşünce geldi
Hocam hiç bilgim yok şimdi karta zarar veririm falan direkt. Ranch simulator de de 80 derece oldu ama onun optimizasyon çok kötü şimdi bf1 indiriyorum. Bu ara internet yavaş 40 falan

Hocam hiç bilgim yok şimdi karta zarar veririm falan direkt. Ranch simulator de de 80 derece oldu ama onun optimizasyon çok kötü şimdi bf1 indiriyorum. Bu ara internet yavaş 40 falan
sen bakamazsın zaten ona kartın içini açtığın an garanti iptal olur.

kasanın altına fan alırsan sıcaklıklar bir kaç derece daha düşer

sen bakamazsın zaten ona kartın içini açtığın an garanti iptal olur.

kasanın altına fan alırsan sıcaklıklar bir kaç derece daha düşer
hocam size çok teşekkür ederim benim için o kadar test yaptınız ilgilendiniz.

Geri