Direksiyon seti önerisi

Arkadaşlar 30 sayfa konusu oldu, aşırı talep yüzünden fiyat artırdılar forumu takip etmiyor mu kimse de 15k civarı bütçesi olan arkadaşa V10 Pro önermiyor 🤦🏻‍♂️

@tunahanozler canım kardeşim seni en çok tatmin edecek model budur. 2 gün önce konu açmış olsaydın 14k ya alabilecektin. Bu fiyata da alınır ama acelen yoksa indirim bekleyebilirsin çünkü yapacağız dediler.(Firmanın yalancısıyım) Bütçeni G29 gibi fi tarihinden kalma bir sete heba etme.
Bende almayı düşünüyordum fiyat yükselince vazgeçtiğim bir ürün oldu. Ama 14 15 bandına faizsiz taksitli bir şekilde gerilerse almayı düşünüyorum

Arkadaşlar 30 sayfa konusu oldu, aşırı talep yüzünden fiyat artırdılar forumu takip etmiyor mu kimse de 15k civarı bütçesi olan arkadaşa V10 Pro önermiyor 🤦🏻‍♂️

@tunahanozler canım kardeşim seni en çok tatmin edecek model budur. 2 gün önce konu açmış olsaydın 14k ya alabilecektin. Bu fiyata da alınır ama acelen yoksa indirim bekleyebilirsin çünkü yapacağız dediler.(Firmanın yalancısıyım) Bütçeni G29 gibi fi tarihinden kalma bir sete heba etme.
Tesekur ediyorum beklemedeyim. peşin taksit yokmuş😔

Geçenlerde konu açıldı PXN markası ürünleri geldi fiyat olarakta gayet iyiydi DD direksiyon iyidir. Logitech asla önermiyorum. Bütçeniz yetiyorsa Direct drive Pxn Moza vs yetmiyorsa Kayışlı sistem olarak thrustmaster mantıklı olan

Hocam eğer ikinci el almak beni rahatsız etmez diyorsanız 7-9k arası rampage drive rs+ var öneririm. Biraz daha yüksek bütçelere çıkarsanız pxn v99 veya v10 öneririm sıfırı 16k ikinci elde 10k civarı fiyatı vardır. Ama yok kaliteli olsun beni uzun süre götürsün diyorsanız pazarlıkla 18-20k arasına trustmaster t300 serisinden bisyeler alabilirsiniz. Naçizane önerim ise üzerine koyup moza 3 almanız olur. Tabi bütçeniz düşükse rampage rowdy yada pxn V10 en iyi iki seçenek olur sizin için hem tork olarak moza 3 ile aynı hemde daha uygun fiyatlı ancak uygun fiyatın eksisi çarklı sistem olduğu için ses yapıyor moza direkt servo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam onunda pedal hissi çok zayıf değilmidir daha önce deneyimlediğim kadarıyla gaz fren hissiyatı kötü
Fp giriş seviyesi için yeterli geldi bana tabii ki bütçeye göre de daha kaliteli alınabilir. 997 modelinde pedallar ve debriyaj kısmı ayarlanabiliyordu ama guvenilir satıcı bulamadım

Bende daha yeni pxn vd4 aldım hocam bütçe yeterse tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ets de akıyor forzo horizon 4 de sıkıntı yaşadım ama direksiyon setini görmüyor ancak başka marka alan herkes forza 4 de sıkıntı yaşamış oyunla ilgili bir sıkıntı var uğraşıp yaparım belki müsait zamanda.
18524.webp

Hocam PXN VD4 için bütçe arttırılmalı mı yoksa v10 pro alsam yeterli olur mu çünkü taksitli şekilde almaya kalksam 19 dan başlıyor v10pro. VD4 şuan biraz daha indirimde gözüküyor akakçede

Bende daha yeni pxn vd4 aldım hocam bütçe yeterse tavsiye ederim gerçekten çok kaliteli ets de akıyor forzo horizon 4 de sıkıntı yaşadım ama direksiyon setini görmüyor ancak başka marka alan herkes forza 4 de sıkıntı yaşamış oyunla ilgili bir sıkıntı var uğraşıp yaparım belki müsait zamanda.
Alıntıyı görüntüle
Hocam alkollü araç kullanmayalım 🤣🤣

Alıntıyı görüntüle
Forza direksiyon oyunu değil gamepad oyunu zaten hiç keyifli olmuyor direksiyonla

Hocam PXN VD4 için bütçe arttırılmalı mı yoksa v10 pro alsam yeterli olur mu çünkü taksitli şekilde almaya kalksam 19 dan başlıyor v10pro. VD4 şuan biraz daha indirimde gözüküyor akakçede
Hocam Akakçe'de gözüken sanırım diğer ithalatçı EUAS'ın ürünü onu almayın sakın. Masa aparatı yok ve debriyaj uyumlu değil. Gaming gen de fiyat biraz fazla ama hem masa aparatı var hem debriyaj uyumlu.

Hocam Akakçe'de gözüken sanırım diğer ithalatçı EUAS'ın ürünü onu almayın sakın. Masa aparatı yok ve debriyaj uyumlu değil. Gaming gen de fiyat biraz fazla ama hem masa aparatı var hem debriyaj uyumlu.
Aynen euas ın sattığı ürün. Teşekkür ederim tamda aklıma yatmıştı. O zaman v10 pro bekliyeceğiz anlaşılan😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,367
Üyeler
187,500
Son üye
clydebeck
Geri