tunahanozler
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 102
F/p sorun yaşatmaycak direksiyon seti önerir misiniz?? ama benım ıcın onemlı olan ne kadar fazla oluyorsa 6 ay falan pesin fiyatına taksitli olması lazım
Çok kötü g29 alınmazbütçe nedir? g29 standart önerim
hocam en uygun fiyat neyse odur 10-15 falan kaliteli sağlam bir şey olsun baş ağrıtmayacak 20ye zorlarsa çıkarÇok kötü g29 alınmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bütçe nedir
mümkünse standartını değiştir hoca.bütçe nedir? g29 standart önerim
önerin varmıdır?mümkünse standartını değiştir hoca.
Hocam eğer ikinci el almak beni rahatsız etmez diyorsanız 7-9k arası rampage drive rs+ var öneririm. Biraz daha yüksek bütçelere çıkarsanız pxn v99 veya v10 öneririm sıfırı 16k ikinci elde 10k civarı fiyatı vardır. Ama yok kaliteli olsun beni uzun süre götürsün diyorsanız pazarlıkla 18-20k arasına trustmaster t300 serisinden bisyeler alabilirsiniz. Naçizane önerim ise üzerine koyup moza 3 almanız olur. Tabi bütçeniz düşükse rampage rowdy yada pxn V10 en iyi iki seçenek olur sizin için hem tork olarak moza 3 ile aynı hemde daha uygun fiyatlı ancak uygun fiyatın eksisi çarklı sistem olduğu için ses yapıyor moza direkt servoönerin varmıdır?
Hocam onunda pedal hissi çok zayıf değilmidir daha önce deneyimlediğim kadarıyla gaz fren hissiyatı kötüGeçenlerde vatandan 3 taksit 11 bine rampage v987 aldım iş görüyor açıkçası, 997 modelinde sıkıntılı bir satıcıdan almaktansa vatandan 987 aldim
bunu diyene kadar bir öneri verseniz daha mantıklı olurdu sanırımmümkünse standartını değiştir hoca.
sizin öneriniz nedir?bunu diyene kadar bir öneri verseniz daha mantıklı olurdu sanırım