Direksiyon seti önerir misiniz

kamerada pek uçurum gibi değişim yok pek ihtiyacım da yok yapay zekayla netleyip anlaşılır foto çeksin 1xte bir de 100x zoomlayınca okunaklı resim çeksin yazılar için yeter bana
Evet ama yinede bir bakalım ne olcak.

İşte 100xde okunaklı olması için ya vivo gibi büyük kamera çıkıntılı ve büyük sensörlü bir telefon lazım ya da kamera kitli lazım.

Evet ama yinede bir bakalım ne olcak.

İşte 100xde okunaklı olması için ya vivo gibi büyük kamera çıkıntılı ve büyük sensörlü bir telefon lazım ya da kamera kitli lazım.
samsung 100xte okunur çekiyor çekmiyor mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pxn vd6ya baktım da 38.5k para lazım bana battık yav

Ya açık konuşayım 2 telefonda da 100xde çok bir şey bekleme özellikle küçük şeylere zoomlarken. Genel olarak 30 40x 'ten sonra iyice bozuluyor. Yazı okumak zor olabilir. Yüksek zoomlar küçük şeyler için değil büyük şeylerde daha çok iş yapar. Yazı elbette çok bozulur. Ama vivo çok daha önde zoom konusunda.(zoom kamerası samsungun zaten. Kamera sensörlü devasa olduğu için o kadar büyük çıkıntı zorunlu.) Makroda ise çok çok daha önde. İnternette bir sürü test var ve zoom olarak hemen hepsinde vivo daha iyi iş yapıyor. Origin os 6 geldi x300 proda. One ui ya kafa tutar düzeyde ama o kadar kişiselleştirmesi yok.

Bu videoya bakabilirsiniz hocam. Yazılara zoom attığı yerler 10.06 ve 11.53 te. Vivo daha iyi zoomda. 10.30 ve 11.59 da hepsi var.

Ya açık konuşayım 2 telefonda da 100xde çok bir şey bekleme özellikle küçük şeylere zoomlarken. Genel olarak 30 40x 'ten sonra iyice bozuluyor. Yazı okumak zor olabilir. Yüksek zoomlar küçük şeyler için değil büyük şeylerde daha çok iş yapar. Yazı elbette çok bozulur. Ama vivo çok daha önde zoom konusunda.(zoom kamerası samsungun zaten. Kamera sensörlü devasa olduğu için o kadar büyük çıkıntı zorunlu.) Makroda ise çok çok daha önde. İnternette bir sürü test var ve zoom olarak hemen hepsinde vivo daha iyi iş yapıyor. Origin os 6 geldi x300 proda. One ui ya kafa tutar düzeyde ama o kadar kişiselleştirmesi yok.

Bu videoya bakabilirsiniz hocam. Yazılara zoom attığı yerler 10.06 ve 11.53 te. Vivo daha iyi zoomda. 10.30 ve 11.59 da hepsi var.
one ui 8.5 gördün mü bilmiyorum ama kişiselleştirmeyi çok daha geliştirmişler

samsunga da diğerleri gibi büyük kamera adası yapsalar güzel olur samsung ultranın bi üstü gibi bi model

Debriyajı 3.400 TL vites de almak istiyorsan onlar da 4.000 TL'den fln başlıyor evet maalesef öyle. Daha alt seviye dişli modeller alırsan hiç bir zevk alamazsın onu baştan söyleyeyim :D

one ui 8.5 gördün mü bilmiyorum ama kişiselleştirmeyi çok daha geliştirmişler

samsunga da diğerleri gibi büyük kamera adası yapsalar güzel olur samsung ultranın bi üstü gibi bi model
Gördüm hocam. Originosda da baya bir kişiselleştirme var saat kısmında ama samsungda çok daha iyi o kişiselleştirme. Yine de originosda altında kalmaz. Çok çok akıcı ve güzel. Dinamik ada vs. de var sanırım onada bir bakın isterseniz.

Bence samsung o şansını kaçırdı ya. Çünkü artık bellirli bir tasarım dilinde ilerliyor. İphone gibi. Mesela samsungu 10km öteden tanırsın ya da iphone u ama o yuvarlak kamera işi artık çinlilerin elinde ve o çıkıntı yüzünden pek çok kişi almayabilir. Çinliler bunu denemekten korkmuyor çünkü adamların bambaşka dünyaları var. Ha yapamaz mı? kralını yapar ama bu piyasada zor bence. Vivo çook açtı aradaki farkı. Özellikle makro çekimde çiçek böcek vs. çok çok ilerledi. İnstagram varsa örnek olsun diye bir post bırakcam vivonun kamera kitli halini hocam bir bakın isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri