ayranli_tuz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 518
- Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemciyi yapay zeka ve hayday için israf etmemek için bi de düzgün oyun indiririm galiba
Pxn ne aldınız hocam fiyat nedir birdeBen çok memnunum 2 ay Türkiye'ye gelsin diye bekledim. Beklediğime değdiuyguna da almış oldum.
PXN VD6 değil miPxn ne aldınız hocam fiyat nedir birde
Sanırım oteşekkür ederim allah keyif versin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PXN VD6 değil mi
nerde satılıyor o göremedim sitesiniSanırım o
Valla bende bulamadım fakat gelbura.com tarafından getirilip satılıyor sanırımnerde satılıyor o göremedim sitesini
X200 pro ya da ultra tavsiyem olur zoom ve makro için.evet 40x net zoom lazım bi de makro kamera lazım mikroskop niyetine kullanırım
bi de tablet yanımda yokken telefondan not bakıyorum kalemli telefon niyetine kullanırım şu ankini kullanıyorum 6.3 inç olduğu halde not bakarken daha rahat ederim
Ya da kitli x300 pro ile ultrada bakabilirsiniz.X200 pro ya da ultra tavsiyem olur zoom ve makro için.
sadece zoom için almıyorum ekosistem de lazım s11 tablet var notlar ve yazılım için yaniX200 pro ya da ultra tavsiyem olur zoom ve makro için.
Ya da kitli x300 pro ile ultrada bakabilirsiniz.
Ekosistemi bilemem ama kalanlarda üzmez. Ha s26u 'nın yazılımı ve ekranı bir tık saha iyi olabilir ama vivoda altında kalmaz. İşlemci olarak en iyi işlemcilerden biri var. Kamerada çok daha önde en azından s25u ya göre. Pilde de 1 tık önde olabilir vivo. Yinede hem güncelleme hem yazılım hemde ekosistem için s26u bir tık saha mantıklı olur dediğiniz gibi. Ben ekosistem olacağını bilmiyordum.sadece zoom için almıyorum ekosistem de lazım s11 tablet var notlar ve yazılım için yani
1 ekran
2 yazılım
3 işlemci
4 kamera
5 pil gibi bi sıralamam var yani
pilde s26u daha iyi olur muhtemelen ekranı falan acayip verimli geliyorEkosistemi bilemem ama kalanlarda üzmez. Ha s26u 'nın yazılımı ve ekranı bir tık saha iyi olabilir ama vivoda altında kalmaz. İşlemci olarak en iyi işlemcilerden biri var. Kamerada çok daha önde en azından s25u ya göre. Pilde de 1 tık önde olabilir vivo. Yinede hem güncelleme hem yazılım hemde ekosistem için s26u bir tık saha mantıklı olur dediğiniz gibi. Ben ekosistem olacağını bilmiyordum.
not için ekosistem gerekmese xiaomi 17 serisi çok çekici geliyorEkosistemi bilemem ama kalanlarda üzmez. Ha s26u 'nın yazılımı ve ekranı bir tık saha iyi olabilir ama vivoda altında kalmaz. İşlemci olarak en iyi işlemcilerden biri var. Kamerada çok daha önde en azından s25u ya göre. Pilde de 1 tık önde olabilir vivo. Yinede hem güncelleme hem yazılım hemde ekosistem için s26u bir tık saha mantıklı olur dediğiniz gibi. Ben ekosistem olacağını bilmiyordum.
Çıkınca görücez nasıl olcak. İşlemci ve kamera olarakda değişikler olacakmis.pilde s26u daha iyi olur muhtemelen ekranı falan acayip verimli geliyor
not için ekosistem gerekmese xiaomi 17 serisi çok çekici geliyor
kamerada pek uçurum gibi değişim yok pek ihtiyacım da yok yapay zekayla netleyip anlaşılır foto çeksin 1xte bir de 100x zoomlayınca okunaklı resim çeksin yazılar için yeter banaÇıkınca görücez nasıl olcak. İşlemci ve kamera olarakda değişikler olacakmis.
Evet ya onlarda güzelde fiyatları biraz fazla pahalı bence.