Auladan daha fp yokmudur2.5 oluyorsa aula f75 güzel.
Temuda bi ara aşırı ucuzdu herkes aldı gene böyle ucuz olduğu bir yer var mı acaba şuan nerden almak mantıklı olur2.5 oluyorsa aula f75 güzel.
Valla vardır da hocam kullanmadığım ürünleri önermiyorum. Forumdaşlar önerirler güzel modelleri.Auladan daha fp yokmudur
O olalı baya oldu ya zaten yurt dışı alışverişi yasaklandı artık. Ben Tr'den 2.300'e aldım 2 ay önce.Temuda bi ara aşırı ucuzdu herkes aldı gene böyle ucuz olduğu bir yer var mı acaba şuan nerden almak mantıklı olur
Evet hocam maalesef gaming gen trde var ama stok yokAula F87 Pro önerebilirim. Sebepleri Fiyat olarak makul, uzun batarya süresi, fonsiyonel bağlantı seçenekleri ve kaliteli hissiyat 7 Aylık kullanım tecrübelerim bunlar Sevmediği yön olarak bilek desteği yok ama ben ihtiyac duymuyorum Sonradan fark ettım siyah secenegı yok galıba
Doğrudur hocam teşekkürlerValla vardır da hocam kullanmadığım ürünleri önermiyorum. Forumdaşlar önerirler güzel modelleri.
O olalı baya oldu ya zaten yurt dışı alışverişi yasaklandı artık. Ben Tr'den 2.300'e aldım 2 ay önce.
Başka bir önerin varmı hocamAula F87 Pro önerebilirim. Sebepleri Fiyat olarak makul, uzun batarya süresi, fonsiyonel bağlantı seçenekleri ve kaliteli hissiyat 7 Aylık kullanım tecrübelerim bunlar Sevmediği yön olarak bilek desteği yok ama ben ihtiyac duymuyorum Sonradan fark ettım siyah secenegı yok galıba
Yurt dışı alışveriş yasağı şubatta diye biliyorum şimdi temudan kalvye söyleyebişlri miyimValla vardır da hocam kullanmadığım ürünleri önermiyorum. Forumdaşlar önerirler güzel modelleri.
O olalı baya oldu ya zaten yurt dışı alışverişi yasaklandı artık. Ben Tr'den 2.300'e aldım 2 ay önce.
söylersin ama 6 şubatta gelirse paran gider.Yurt dışı alışveriş yasağı şubatta diye biliyorum şimdi temudan kalvye söyleyebişlri miyim