🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

6250 tl
Acaba kullanılan bir ürün mü yoksa şansa deponun tozlu raflarında unutulan 0 mı gelir sitem toplayasım var

Acaba kullanılan bir ürün mü yoksa şansa deponun tozlu raflarında unutulan 0 mı gelir sitem toplayasım var
Amazon depo'dan asus tuf b650e aldım sıfır geldi, stanley termos almıştım sıfır geldi, yeni gibi ya da çok iyi durumda olanlar sıfır gibi oluyor genelde.

Amazon depo'dan asus tuf b650e aldım sıfır geldi, stanley termos almıştım sıfır geldi, yeni gibi ya da çok iyi durumda olanlar sıfır gibi oluyor genelde.
Ben bir ara Zenbook Oled almıştım sadece 10 saat kullanılmış olarak geldi. Aksesuarları falan jelatinliydi ama kutu çok tozluydu.

Sıfır ürün diye bir şey yok depoda 20den fazla ürün aldım hepsininin kutusu açılmış sonradan jelatin yapıştırıyorlar.

Sıfır ürün diye bir şey yok depoda 20den fazla ürün aldım hepsininin kutusu açılmış sonradan jelatin yapıştırıyorlar.
Bende SSD almıştım. Kutu ve etikete bakınca direk sıfır bu ürün dedim ama sisteme takınca az da olsa kullanılmış olduğunu gördüm.

Bende SSD almıştım. Kutu ve etikete bakınca direk sıfır bu ürün dedim ama sisteme takınca az da olsa kullanılmış olduğunu gördüm.
Kendileri takıyorlar sticker hocam dediğim gibi ona bakıp yanılmayın ürün sıfır kapalı kutu olsa depoya düşmez zaten niye düşsün.

Arkadaşlar bilgisi olan var mı: Durumu Mükemmelin , Ambalaj hasarlıdan farkı ne iyi mi kötğ mü? Çözemedim

Arkadaşlar bilgisi olan var mı: Durumu Mükemmelin , Ambalaj hasarlıdan farkı ne iyi mi kötğ mü? Çözemedim

Ayrıntılarda sadece "orijinal ambalajında gönderilir" yazanlar direkt sıfır ürün çıktı bende. "Orijinal ambalajında gönderilir, ambalaj hasarlı olacaktır" yazanlar açılıp öyle iade edilmişti. Bazen ambalaj hasarlı dese bile sıfır ürün çıkabiliyor ya da tam tersi mükemmel dese bile mükemmel durumda olmayabiliyor. İşin biraz sürpriz yumurta tarafı da var yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,220
Üyeler
187,473
Son üye
Loci
Geri