Yardım 2k - 27 inç Monitör Önerisi

bende yakın zamanda monitör bakıyordum en sonunda vatandan asus tuf vg27aql5a model monitörü aldım 10800 civarına geliyordu ama 1 yıl daha garanti uzattım artı 1000 tl daha verip aslında çokta gerek yoktu , vatandan alırken ölü pikseli veya bi arızası var mı yokmu gibisinden de baktırabiliyorsun memnunum ya muhtemelen daha iyi seçenekler vardır bana 11800e patladı ama yapıcak bir şey yok

falan yapmadığım için bilgim yok cayma

2 kez monitör aldım vatandan iade falan yapmadığım için bilgim yok cayma hakkında ama zaten orda sorarsanız söylerler büyük ihtimalle. 10 bit te evet frc olmadan 10bit gerçek yani.
Bahsettiğimiz monitör hangisi. Fcr olmadan 10 bit olan.
Bu mu

hayır bu değil. VG27AQL5A ismi monitörün attığınla çok benziyormuş sadece l harfi yok attığında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende yakın zamanda monitör bakıyordum en sonunda vatandan asus tuf vg27aql5a model monitörü aldım 10800 civarına geliyordu ama 1 yıl daha garanti uzattım artı 1000 tl daha verip aslında çokta gerek yoktu , vatandan alırken ölü pikseli veya bi arızası var mı yokmu gibisinden de baktırabiliyorsun memnunum ya muhtemelen daha iyi seçenekler vardır bana 11800e patladı ama yapıcak bir şey yok
ben 3 yıl uzattım garantisini hocam 😂 daha yüksek hzli ürünler tabii ki var ama bende marka takıntısı oluştuğu için mecburen.

Canlı destek 14.444 TL demişti. Şimdi eğitim indirim mağazasına giriş yaptım ancak monitor listede yok. Yarın 9'da açılacak canlı destek, tekrar soracağım. Eğer bu üründe indirim olmazsa h27e6'yı alıp geçeceğim bir risk alıp.
incehesaptan alma dediğim gibi. gelince de görüşlerini bize bildirirsen sevinirim

hayır bu değil. VG27AQL5A ismi monitörün attığınla çok benziyormuş sadece l harfi yok attığında

ben 3 yıl uzattım garantisini hocam 😂 daha yüksek hzli ürünler tabii ki var ama bende marka takıntısı oluştuğu için mecburen.

incehesaptan alma dediğim gibi. gelince de görüşlerini bize bildirirsen sevinirim
Sİzce hangisi
n11'den ASUS ROG Strix XG27ACS 27" 180Hz 1Ms QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

acs yi almanın hiçbir mantığı yok hem düşük hz hem daha kötü renk değerleri hemde daha pahalı.
Almam gereken modeli yazar mısınız, kafam karıştı.
Asus tuf daha mantıklı diyorsunuz yani

Bu mu

Almam gereken modeli yazar mısınız, kafam karıştı.
Asus tuf daha mantıklı diyorsunuz yani

Bu mu
bizim bahsettiğimiz monitör bu

bizim bahsettiğimiz monitör bu
Yeni ürün herhalde hocam. Başka yerde satılmıyor. Hepsiburada da yüksek fiyatta. Alıyorum o zaman.

Yeni ürün herhalde hocam. Başka yerde satılmıyor. Hepsiburada da yüksek fiyatta. Alıyorum o zaman.
ne zamandır var bilmiyorum ama ben 3 4 aydır kullanıyorum. biraz araştırın hoşunuza gidersede mümkünse vatandan gidip kendiniz test edip alın herhangi bir sorunda iade yada kargoyla uğraşmamak için

Hocam o zaman ya vatandan senin monitorü alacağım, ya da niyeti bozup g65b alıp geçeceğim. Hayırlısı bakalım.

Hocam mesaj kutunuz kapalı, buradan yazıyorum. Monitorünüz 200hzde iken çalışma gürültüsü nasıl? Coil whine şikayetleri var ufak tefek. Sizde çıktı mı? Sadece coil whine meselesi yüzünden şüpheliyim sizin monitorünüze karşı. Vaktiniz müsait olursa bir video çekme şansınız var mı monitorün arkasına çok yakın şekilde? Sesi duymamız için. Ciddi bir sorun değilse monitor arayıp durmayayım, çoğu açıdan makul bir monitor gibi çünkü.

Hocam mesaj kutunuz kapalı, buradan yazıyorum. Monitorünüz 200hzde iken çalışma gürültüsü nasıl? Coil whine şikayetleri var ufak tefek. Sizde çıktı mı? Sadece coil whine meselesi yüzünden şüpheliyim sizin monitorünüze karşı. Vaktiniz müsait olursa bir video çekme şansınız var mı monitorün arkasına çok yakın şekilde? Sesi duymamız için. Ciddi bir sorun değilse monitor arayıp durmayayım, çoğu açıdan makul bir monitor gibi çünkü.
monitörden ses çıkma sorununu ilk kez duyuyorum hocam dediğiniz cw sorunu ekran kartlarında oluyor diye biliyorum ben. ama yinede sabah pcye geçince atabilirim video tabii ki

Çok memnun olurum hocam. Diğer özellikler açısından fiyatına göre çok güzel duruyor Monitorünüz. Coil whine da biraz şans işi, monitorün adaptör kısmından geliyormuş. Birkaç kişide olmuş. Eğer sizde gürültü olmazsa daha fazla kafa yormadan, hazır vatan güvencesi ile uygun fiyata alma şansı oluşmuşken kaçırmak istemiyorum açıkçası. G65b bariz daha iyi olabilir ama arada indirim senaryosunda bile yaklaşık 3500 tl fark var. İndirim olmazsa 5200 tl olacak. Asus TUF da üzmez sanıyorum.

Geri