❌İndirim Bitti! Next YE-58GFSG8-QLED 58" 14.143 ₺ !!!!

30 gün öncesine kadar ztn sabit 15.999'a satılmış

Alıntıyı görüntüle
30 gün? Kasım indirimleriydi o ve şuan o fiyat var mı canım kardeşim? 2 ay oldu o fiyat üstünden yıl geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşer yine habire bu fiyata düşüyor zaten.

Alıntıyı görüntüle

Bi de güncel şu mim var:

Alıntıyı görüntüle
Bomboş post konudaki ürün oled bile değil ayrıca yeni oledler yanma yapmıyor ve en kötü oled en şyi ipsten iyi

Size bilgi vereyim.
Bende next qled 58 ve mini Led 55 var.
İkisinin de kendine göre görüntüsü güzel. Sırıtmıyor. Bem memnunum.
Mini Led kullanıyorum yatak odamda.
Diğer odada bizimkiler izliyor.
58 olanın ses biraz boğuk, net değil. O halledilir soundbar ile. İş görüyor bu fiyata.
55 mini ledin ses de canlı. 15 bine 58 inç tv kaçmaz.

Amazon yorumlarda 1 yıldız verenlerin yorumlarına göre pek iyi yorumlar almamış. 4,3 /5 puan var ama pek iç açıcı değil gibi. Görüntüsünü beğenmeyen, eğik, bükük, yamuk, kırık gelen, ghosting var diyene arkadan aydınlatma var normal diyen destek olduğunu söyleyen, bir kaç gün içinde kumandası bozulan, bir kaç ayda görüntüsünde çizgilenme olan var. Teknik servisi de zayıf demişler. Riskli gözüküyor.
2022 led modelini aldım 2 sene önce dediklerinin bir kısmına katılıyorum.
Kumandası berbattı zaten 1 senede bozuldu. Garanti kapsamına girmiyormuş mecburen yenisini aldım. Bu markaya kendi kumandası hariç uymuyor o yüzden orjinal almak lazım 650 tl para verdim.
Servise ulaşmak zor whatsapp a yönlendirdiler orayada yazıyorsun 1 güne cevap geliyor 3 gün de anca anlaşabildik.
Tabi şuda var bu paralara emsali olmayan tv. Parasına göre değerlendirirsek gayet iyi ürün.

Gündüzleri ışıklı ortamda parlama yapabilir. Hoparlörleri güçlü ama ses derinliği kötü, konuşma sesleri iyi duyulmayabiliyor bazen çevre seslerine karışıyor. Arayüzü hızlı daha crash vermedi hiçbir uygulama. Görüntü kalitesi olarak 55” üstü 22 bine kadar alabileceğiniz muadili yok. Servis ağı geniş. Bazılarına panel çerçeveye tam oturtulmadan gönderilmiş eğik falan öyle bir sıkıntısı var ama servis kurarken gösterirseniz iade veya değişim yaparsınız.

Temmuzda sıfır 14800 aldık uzun süre bu paralarda gitti geldi daha azını görmedim. 15800lerde geziyordu bir süredir. Benzer fiyata daha iyisi var diyen varsa sebepleriyle birlikte etiketlesin ofisime de onu alayım, ben bulamadım.

Amazon yorumlarda 1 yıldız verenlerin yorumlarına göre pek iyi yorumlar almamış. 4,3 /5 puan var ama pek iç açıcı değil gibi. Görüntüsünü beğenmeyen, eğik, bükük, yamuk, kırık gelen, ghosting var diyene arkadan aydınlatma var normal diyen destek olduğunu söyleyen, bir kaç gün içinde kumandası bozulan, bir kaç ayda görüntüsünde çizgilenme olan var. Teknik servisi de zayıf demişler. Riskli gözüküyor.
Aslında böyle ürünleri Amazon Depo'dan almak daha mantıklı. Doğrudan bir ay kesin iade garantisi var. Bir sene içerisinde arıza durumunda da firma çok yormadan para iadesi sağlıyor. Aldıktan sonra üründe bir kusur olursa da %10, %20 gibi kısmi iadeler ile mağdur etmiyor.

Size bilgi vereyim.
Bende next qled 58 ve mini Led 55 var.
İkisinin de kendine göre görüntüsü güzel. Sırıtmıyor. Bem memnunum.
Mini Led kullanıyorum yatak odamda.
Diğer odada bizimkiler izliyor.
58 olanın ses biraz boğuk, net değil. O halledilir soundbar ile. İş görüyor bu fiyata.
55 mini ledin ses de canlı. 15 bine 58 inç tv kaçmaz.
miniled ile qled arasında değecek bi fark var mı hocam sizin deneyiminizle

miniled ile qled arasında değecek bi fark var mı hocam sizin deneyiminizle
Hocam uzaktan çok aşırı bir fark yok. Yakından biraz farkediyor.
Lakin ben yatak odamda izliyorum. Belki çok farkı hissedemedim. Çünkü diğer odadaki tv, yerel yayınları izleme amaçlı kullanılıyor. Ben 4k film izleyip, oyun oynuyorum.
60 fps oyuncusuyum. AAA oyunlar oynarım. Her işimi görüyor açıkçası.
Belki de next tvde aradaki farkı hissedemedim.
İki kat ücret vermeye hiç gerek yok.

Hocam uzaktan çok aşırı bir fark yok. Yakından biraz farkediyor.
Lakin ben yatak odamda izliyorum. Belki çok farkı hissedemedim. Çünkü diğer odadaki tv, yerel yayınları izleme amaçlı kullanılıyor. Ben 4k film izleyip, oyun oynuyorum.
60 fps oyuncusuyum. AAA oyunlar oynarım. Her işimi görüyor açıkçası.
Belki de next tvde aradaki farkı hissedemedim.
İki kat ücret vermeye hiç gerek yok.
Hocam va panellerde yakından bakıldığında bazı renklerde fark edilen scanline problemi oluyor, yatay çizgiler şeklinde. Şuana kadar aldığım her VA'da vardı. Bu modelde var mı?

Geri