Aklından Geçeni Söyle

Şu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!

Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
Artık kimi, neyi sevdiğimi bilmiyorum. İnşallah öğrenirim.

kendi kafamda insan denk gelmiyor hiç, tüm arkadaşlarımla iletişimi bi anda kestim hepsinin hayatından ansızın çıktım haber vermeden hiç birini gerçekten arkadaşım olarak asla göremedim yanlarında asla rahat olamadığım insanlardı, hep olmadığım birisi gibi davranıyordum istemsizce, içimde hep böyle elinde sonunda bitecek zaten arkadaşlığınız çık git hayatlarından, uzatmaya gerek yok zaten bitecek olan arkadaşlığınızı diye düşünceler vardı. zaten arkadaş ortamımda da hep bi bağlaç gibiydim herkesin arasını iyi tutmaya çalışan grup dağılmasın diye uğraşan herkesi buluşmak için ayarlayan kişiydim kavga olduğunda hep arayı bulan, herkesin her derdini dinleyen, sürekli herkesi güldürmeye çalışan biriydim kendi dertlerimi asla kimseye yansıtmamaya çalıştım grubun soytarısıydım hep, tamam güzel eğlenceli vakitlerde geçirdim bazen hala daha aklıma geliyor anılarımız sırıtıyorum durup dururken kötü insanlar değillerdi güvenilirlerdi esprililerdi falanda ama kesinlikle aynı kafada asla değildik, bu yüzden en sonunda dedim bitir gitsin daha fazla kendimi zorlamam için bir sebep yok diye ama şimdi de tek bir arkadaşım bile yok sosyalleşmede sorunum yokta öyle herkesle de arkadaş olacak birisi de değilim. yaşıtlarımın çoğunluğu da çok garip belki de garip olan benim onlar için eski arkadaşlarım sadece oyuna falan çağırırdı bazen yada çok nadir dışarı çıkıp ya parktan parka boş boş dolaşırdık yada kafede otururduk ve oyunla anime sohbetleri konuşulurdu sadece tamam bende oyun oynamayı ve anime izlemeyi seven birisiyim ama hep aynı sohbetlerde bayıyor yani insanı başka konumuz yoktu hiç hayatları bunlardan ibaretti ben küçüklüğümden beri farklı farklı alanlarda kendimi geliştirmeyi seven birisiydim hep. bilim konusunda, bilgisayar konusunda falan, kafamdan teoriler oluşturup bunlar hakkında sohbet etmeyi, tartışmayı falan severim, gitar çalıyorum bateri de alıp öğreneceğim, yazılımla uğraşıyorum, 3D modellemeyle uğraşıyorum, robotiğe de ilgim var bi çok şeyle uğraşıyorum ama bu konuların hiç birinde konuşabileceğim birisi olmadı hiç hayatımda arkadaşlarıma robotik kodlamaya başlayacağım, robot yapmayı öğrencem dedim bi kere dediler kesin anime erkeklerinin robot halini yapıp harem kuracak kendine diye espriye çevirmişlerdi bunu bende sinirimi bozmasına rağmen esprilerine ayak uydurmuştum mecburen gerçekten beni asla anlamıyorlardı her şeyi hep dalgaya vuruyorlardı böyle insanlardan bıktım. yaşıtlarımın hatta direk bizim nesil hep makyaj ve erkek derdinde tüm gün video kaydıran telefonu elinden düşürmeyen varlıklar yada ufak bi kısım işte benim eski arkadaş grubundakiler gibiler var ben böyle yanında rahat kendim gibi davranabileceğim, dışarı çıkıp bilardo, bowling gibi oyunlar oynayamaya gidebileceğim gezebileceğim gerçekten eğlenebileceğim kendim gibi olabileceğim arkadaşlar istiyorum hatta arkadaşları geç tek 1 kişi bile yeter. gerçekten güvenebileceğim bir dostum olsun, benim kafada olsun yeter. sürekli her hareketimi, her kelimemi, her mimiğimi sürekli kontrol altında tutmaktan, asla rahat olamamaktan arkadaşlarımın yanında yoruldum. bir bağlaç değilde zaten bir bütün olabileceğim birisi girse hayatıma keşke sürekli kendi kafamda oluşturduğum arkadaşımla sohbet etmekten onla vakit geçirmekten kafayı yiyeceğim yoksa.

Son düzenleme:
Ölmek istiyorum. Köle olarak doğmuşum kölelik hala devam ediyor. Hayatımı bir hiç uğruna harcıyorum zorunda bırakıldım. Elimizden acısız ölmeyi bile aldılar. Sistem koleye ihtiyaç duyuyor. Hadi her şeyi geçtim birbirimize destek olmamız gereken diğer köle kardeşlerim de topluca sistemi yıkmak yerine ona el uzatanlari aşağıya itiyor sırf birinden üstte olmak için. Hayatıma anlam veren bir şey kalmadı. Dualarımı bile görmeyen tanrı var. Bu yüzden inanmıyorum. Hayatımı değiştirecek şeyleri elimden alan tanrıya inanmıyorum. Umarım isteyen herkes acısız bir şekilde hayatına son verme şansı elde eder. İnsanın yaşamak istememesi hastalık değil kendi düşüncesidir.

s2cem böyle işi

daha ne istediğini bilmiyorsun birde sevip hoşlandığını diyorsun aaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Her aklına geleni söyleyen, dibini zorlayan osssuruğu da tutamaz...

eskiler ne demiş bin bilsen de bir söyle, hayat dalgasına yaşanmaz, hayatla dalga geçenin ömrü kısa olur :censored:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,934
Üyeler
187,592
Son üye
cagrigunaydin
Geri