SONUNDA! Gümrük Sınırlamasına Dava Açıldı

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217

Bildiğiniz üzere 30 Euro olan muafiyet sınırının tamamen kaldırılacağına dair karar alınmıştı. Vatandaşlar tweet atarak seslerini duyurdu ve Hürriyet Partisi bu sese karşılık verip alınan gümrük sınırlaması kararına karşı dava açtı. Umarız bu dava olumlu sonuçlanır hatta eskisinden de daha iyi olur.

Dava sonuçlanana kadar susup oturmak da olmaz. Alışverişlerinizi çok acil değilse erteleyin, alışveriş yapmayın ki ciddiyetimiz anlaşılsın. Ben kartlarımın internet alışverişi özelliğini kapattım. Sadece kendi ihtiyaçlarımı yerel marketlerden karşılayacağım.

boş bir dava kalkmaz karar

1 dolara alıp 70 dolara satan satıcılara karşı bir çözüm bulmadığınız sürece kilitli kalması daha makul bakın kilitli kalsın demiyorum
adam 50 cent e telefon kılıfı alıp 600 tl ye satıyor. bu hak mı

1 dolara alıp 70 dolara satan satıcılara karşı bir çözüm bulmadığınız sürece kilitli kalması daha makul bakın kilitli kalsın demiyorum
kardeş okuduğunu anlıyor musun vatandaş yurtdışından alamadığı için satıcı satabiliyor zaten o paralara

bunu yapanlardan almamak için zaten kalksın diyoruz eğer kalkmazsa o adam bi şekil toptan yine alıp yine fahiş fiyattan sana bana satacak en azından diğer senaryoda seçeneğimiz var yurtdışından alabilmek gibi

Bildiğiniz üzere 30 Euro olan muafiyet sınırının tamamen kaldırılacağına dair karar alınmıştı. Vatandaşlar tweet atarak seslerini duyurdu ve Hürriyet Partisi bu sese karşılık verip alınan gümrük sınırlaması kararına karşı dava açtı. Umarız bu dava olumlu sonuçlanır hatta eskisinden de daha iyi olur.

Dava sonuçlanana kadar susup oturmak da olmaz. Alışverişlerinizi çok acil değilse erteleyin, alışveriş yapmayın ki ciddiyetimiz anlaşılsın. Ben kartlarımın internet alışverişi özelliğini kapattım. Sadece kendi ihtiyaçlarımı yerel marketlerden karşılayacağım.
Partiyi bende ilk kez paylaşımlarından gördüm ama bu konu ile ilgili paylaşımları 286k like 9.5mn beğeni almıştı ve sanırım o video da ki konuşmacı olan parti üyesi zaten avukat. Doğru bir karar olmuş.

karar kalksa bile satıcılar yine toplu alır yine satar ki geçmişte olanda buydu karar kalksa fena olmaz ama güzel şeyler var özgürce almak ister her tüketici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,256
Üyeler
187,481
Son üye
Vadi
Geri