Kasaya Fan Onerisi 120MM

Bence çok gereksiz pahalı.İşlemciniz ne söylemediniz?

Ömürlük anakart diyebiliriz
Islemcim ryzen 7 7800x3d ekran karti 5070

Diğer parçalar ve total bütçeyi yazar mısınız?Sıvı soğutma olarak çok gösterişli bir sıvı soğutma var f/p
Anakartta şahsen outlet aldım.Size de önerim o dur.Amazon depodan veya banayeniden f/p anakart düşerse kaçırmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle fakat 1500 üstü sonrası çok gerek yok sanki.Zaten aynı havayı üflüyor daha çok hava üflesede bir şeye yaramaz.
beyazı main sistemimde var çok başarılı yan sistemde diziyorum acaba siyah mı yapsam full bu sefer sistemi şuan parçalar ve kasa karışık renk beyaz siyah falan

Hocam ben de toplama surecindeyim 3 fanli ekran karti takinca sigiyor ama cok fazla bosluk kalmiyor yukarda birisi fotograf atmisti oradan bakabilirsiniz. ATX destegi var.
atx anakart desteği var dimi hocam
kasa içi nasıl peki çok mu dar ?
Kasayı sabah aldım arkadaşlar 5 10 dakika önce bitirdim.Kasa çok estetik duruyor kablolarken biraz zorlandım çünkü daha önce böyle premium kasam yoktu.Kablolama için çok fazla yer var.Dark maxima v20 eski kasamda zattırı zorttu yani.Bu da fotoğrafı.4 saat sonra finalim olduğu için akşam açacağım konuyu nasipse.
Ekran kartı ile alt fanlar arsında ki mesafe biraz dar.Pcıe kablosunu taktıktan sonra kasanın arkasında ki kablo kısmından değmeyecek şekilde sabitlemek gerek.Bunun sebebi benim ekran kartımdan dolayı bu arada.Xfx swift 9070xt 3slot büyüklüğünde olduğu için.2 slot ekran kartlarında böyle sorun yaşamazsınız.Dark Maxima v20 ile octt test farkını attım.9 dakika 17 saniye olan Dark Maxima v20.

Ekler

• 1768211888244.webp
    1768211888244.webp
    111.3 KB · Hit: 16
  • 1768212797928.webp
    1768212797928.webp
    120 KB · Hit: 16
  • 1768212808641.webp
    1768212808641.webp
    63.8 KB · Hit: 17
Kasayı sabah aldım arkadaşlar 5 10 dakika önce bitirdim.Kasa çok estetik duruyor kablolarken biraz zorlandım çünkü daha önce böyle premium kasam yoktu.Kablolama için çok fazla yer var.Dark maxima v20 eski kasamda zattırı zorttu yani.Bu da fotoğrafı.4 saat sonra finalim olduğu için akşam açacağım konuyu nasipse.
Ekran kartı ile alt fanlar arsında ki mesafe biraz dar.Pcıe kablosunu taktıktan sonra kasanın arkasında ki kablo kısmından değmeyecek şekilde sabitlemek gerek.Bunun sebebi benim ekran kartımdan dolayı bu arada.Xfx swift 9070xt 3slot büyüklüğünde olduğu için.2 slot ekran kartlarında böyle sorun yaşamazsınız.Dark Maxima v20 ile octt test farkını attım.9 dakika 17 saniye olan Dark Maxima v20.
Kardeşim eline sağlık güzel olmuş güle güle kullan ATX desteği var dimi anakart boyutu olarak peki üst boş kalan tarafa malum lcd panelli ekran yerleştirmeye yer kaldı mı? Birde arka kablolama ve psu yeri ferah ve geniş mi ön iç kısım boyutuna göre yine geniş duruyor beğendim.

Kardeşim eline sağlık güzel olmuş güle güle kullan ATX desteği var dimi anakart boyutu olarak peki üst boş kalan tarafa malum lcd panelli ekran yerleştirmeye yer kaldı mı? Birde arka kablolama ve psu yeri ferah ve geniş mi ön iç kısım boyutuna göre yine geniş duruyor beğendim.
Atx destekliyor.Akşam eve geçincr ufak bi konu olur bunun hakkında arkası ssd kullanmayacaksanız hayli hayli yeter

Elinize saglik. Kasanin orijinal fanlari nasil gurultulu calisiyor mu? Dun dediginiz 1500 TL'ye 5 tane reverse fani aldim bu arada yarin geliyor.

Ekler

• 24664.webp
    24664.webp
    1 MB · Hit: 9
üstte ikinci için de exhaust denediniz mi? Negatif basınç çok fazla oluyor bildiğim kadarı ile bu düzende. Setup fenaymış bu arada, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim, denedim ama 2. Fan ekzoz olunca soğuk hava fırlatıyor o kısımda sıcak hava yok nerdeyse o yüzden emiş yönüne çevirdim en azından bloğa soğuk hava atsın diye. Fanı çıkarsan bile pek bir şey değişmez gerçi.

Bu kadar fan ile fun curve ayarlarınız nedir peki? Ses durumunu nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?
Teşekkür ederim, denedim ama 2. Fan ekzoz olunca soğuk hava fırlatıyor o kısımda sıcak hava yok nerdeyse o yüzden emiş yönüne çevirdim en azından bloğa soğuk hava atsın diye. Fanı çıkarsan bile pek bir şey değişmez gerçi.

Bu kadar fan ile fun curve ayarlarınız nedir peki? Ses durumunu nasıl kontrol altında tutuyorsunuz?
Boşta 400-600 rpm'de dönüyorlar. Ses sıfır. Yükte 800-900 rpm oluyor o durumda da çok sessiz. Zaten sistemi tamamen sessiz olması amacıyla kurdum parçalar vs her şey ona göre. Çok fan olunca daha kolay soğuyor sistem sanılanın aksine daha az devirde döndüğü için daha sessiz çalışıyor her şey özellikle sistem boştayken.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,525
Üyeler
187,694
Son üye
Berat06_
Geri