KingDeViL
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 957
Aynen işe yaradı. Benim telefonu kabul etmiyordu vpn ile yaptım kabul etti.Vpn kullanmayı deneyin bir hocam ben öyle çözüyordum.
Son düzenleme:
Aynen işe yaradı. Benim telefonu kabul etmiyordu vpn ile yaptım kabul etti.Vpn kullanmayı deneyin bir hocam ben öyle çözüyordum.
Bu bataryalı gelmez hocam. İlibilib marka var 60w ve 90w onlar olabilirKadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
Lehim makinesi.
evetBu bataryalı gelmez hocam. İlibilib marka var 60w ve 90w onlar olabilir
Valla hocam bazen vpn ile de olmuyor doğrulama işi ben onu vpni açıyorum sheinin telefondan web sitesine girip ordan doğrulama yapıyorum. Anca böyle kabul ediyor başka türlü kimlik doğrulanamadı uyarısı verip duruyor.e posta doğrulamayı yapıyor mu peki
Hangi talebin arzıErkek gibi erkeklere özel alet edavat kiti https://tr.shein.com/13-24-Pieces-H...allCode=1&imgRatio=1-1&detailBusinessFrom=0-2
Bence son günler 1-2 gün içinde siparişi sonlandırmak lazımÇok sipariş verdik, kargolar gecikecek![]()
numara doğrulamada sorun olmuyor genelde aynı numarayı kullandırıyor 2-3 keremail hesabı açmak için taktiğiniz var mı arkadaşlar nokta koyunca telefon doğrulama istiyor