🔥İndirim KTC H25T7 24.5" 180 Hz monitor 4.037 TL

demek ki osuruk satıcı 5 aydır aynı fiyattan elindeki bozuk monitörü satmaya çalışıyor, sana 4kya aynı özellikte monitör at dedik atsana bekliyoruz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yılbaşı geldi geçti dolar 43 haberin var de mi
Dostum senin algılama sorunun mu var burası 4k ya alınabilecek en iyi f/p monıtorler kategorisi değil Sıcak Fırsatlar kategorisi

Dostum kıçında ki don bile zamlandı. Ne anlatıyorsun allah aşkına sen :D? 5 ay önce ki fiyatı atıyor bize hahahaha kafayı yersin.
Attımya sana 5 ay öncede aynı fiyattaymış?

Dostum senin algılama sorunun mu var burası 4k ya alınabilecek en iyi f/p monıtorler kategorisi değil Sıcak Fırsatlar kategorisi

tamam doğru yere açılmış konu sıkıntı yok

kullanan arkadaşlar yorumlayabilirmi hoparlör olmayışı düşündürüyor beni
eski nesil konsollar (xbox360-ps3) ile kullanmak için düşünüyorum.

ayrıca garantipay ile ödemeye 225-tl bonus veriyor

Son düzenleme:

Güzel kardeşim şöyle düşünmelisin, 5 ay önce 4 bin TL ile kaç gram altın alınıyordu şu an 4 bin TL ye kaç gram altın alınabiliyor? Yani anormal şartlar altında olduğumuz için her gün, bir önceki güne göre ekonomik olarak paranın değeri eridiğinden aradan 5 ay geçmesine rağmen (yani bu 5 aylık sürede 4 bin TL fazlasıyla değersizleşmişken) hala aynı fiyatta olunca da dolaylı yoldan sıcak fırsat oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,388
Üyeler
187,501
Son üye
sadas12
Geri