Dracula1937
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Amd 7800x3D tray işlemci Dfs bilgisayar satıcı 16500TL bu fiyata alınır mı Yoksa beklenmeli mi ? 100 K bütçem var belki beyaz sistem dizebilirim bu işlemciye karar verdim
bi tık tuzlu ama bi sonraki seçenek 9800x3d ve 20k nın üstünde fiyatları alınır. bende kullanıyorum ve çok memnunumAmd 7800x3D tray işlemci Dfs bilgisayar satıcı 16500TL bu fiyata alınır mı Yoksa beklenmeli mi ? 100 K bütçem var belki beyaz sistem dizebilirim bu işlemciye karar verdim
Aynı satıcı pttavmde 15617tlye satıyor.Amd 7800x3D tray işlemci Dfs bilgisayar satıcı 16500TL bu fiyata alınır mı Yoksa beklenmeli mi ? 100 K bütçem var belki beyaz sistem dizebilirim bu işlemciye karar verdim
Aga özellik kısmında yazılar farklı geldı soru da soramıyorum o yuzden o linkten bakmadım garantısıne güvenemedimHepsiburada satıcı sepette %5 indirim yapıyor 16.062 TL'ye aldım sabah.
O satıcıyla hiç ürün almadım tray olduğu için güvenemedim
dfs bilgisayar ana firmalardan direk güvenebilirsin sıkıntı çıkarmazlarAga özellik kısmında yazılar farklı geldı soru da soramıyorum o yuzden o linkten bakmadım garantısıne güvenemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O satıcıyla hiç ürün almadım tray olduğu için güvenemedim
İşlemciyi o kadae yükseltince diğer parçalara bütçem zorlanıyor aga bu bile üst benim içinbi tık tuzlu ama bi sonraki seçenek 9800x3d ve 20k nın üstünde fiyatları alınır. bende kullanıyorum ve çok memnunum
bence gerek yok zaten. 7800x3d fiyatı biraz tuzlu ama alınırİşlemciyi o kadae yükseltince diğer parçalara bütçem zorlanıyor aga bu bile üst benim için
beyaz düşünmeAmd 7800x3D tray işlemci Dfs bilgisayar satıcı 16500TL bu fiyata alınır mı Yoksa beklenmeli mi ? 100 K bütçem var belki beyaz sistem dizebilirim bu işlemciye karar verdim
5 6 sene oyunlarda kafam rahat olsun uzun ömürlü olsun diye bunu seçtimbence gerek yok zaten. 7800x3d fiyatı biraz tuzlu ama alınır
Fiyat farkından dolayımıbeyaz düşünme
1080 de oynamayacaksan 5-6 sene baş ağrıtmaz. ve bende beyaz düşünmeni önermem. çünkü evet beyaz parçalar bulunmaz nimet gibi muamele görüyo ve ona göre pahalı. ayrıca çok çabık kirleniyo beyazdan siyaha geçtim kafa rahat5 6 sene oyunlarda kafam rahat olsun uzun ömürlü olsun diye bunu seçtim
Fiyat farkından dolayımı
5070 ti için bütçen siyaha zor yetiyo ondan5 6 sene oyunlarda kafam rahat olsun uzun ömürlü olsun diye bunu seçtim
Fiyat farkından dolayımı