❌İndirim Bitti! Asus Rog XG27AQDPG 500 Hz 2k Oled Monitör 32.367₺! (Amazon Depo)

içine sinmediyse iade et bence hocam ileride iş çıkarmasın başına
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla bilemedim ya.. yanyana koyunca çok fark etti ama bi tık işkillendim 0 ölü piksel ama niye iade etmiş bunu acaba

Ekler

• IMG_2221.webp
    IMG_2221.webp
    838.8 KB · Hit: 80
evet monitor geldi 55 saat kullanılmış. Herhangi bir ölü piksel yok anlamadım niye iade etmiş. Tek sıkıntıı ekranın en altındaki ince uzun çizgi niye var anlamadım. anlayanlar bakabilir mi?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@Perfectshot06 baksana hocam ne diyosun normal mi bu çizgi alttaki

Alıntıyı görüntüle

ayrıca ekran kapılyken de ekran da böyle izler var ne kadar silsem de çıkmadı mikrofiber bezle. el izi gibi duruyor ama bilemedim.
Su ve mikrofiber bezle siler misin? Geçecek mi.

Su ve mikrofiber bezle siler misin? Geçecek mi.
garip bir şekilde monitörün sol altında kaymıyor bez ekranın her yerinde kayarak gidiyor sol alt kısma gelince bez sanki bir şeye takılıyor gibi zor hareket ediyor

garip bir şekilde monitörün sol altında kaymıyor bez ekranın her yerinde kayarak gidiyor sol alt kısma gelince bez sanki bir şeye takılıyor gibi zor hareket ediyor
Qd oledler çok hassas. Reddit'de besin ekrana zarar verdiği bir sürü konu vardı.
Belki de ilk sahibi zarar vermiştir.

galiba neyin bozuk olduğunu buldum neoprixmity sensörü gibi duruyor monitör başında otururken ve kapalıyken kendi kendine açıp kapanıyor

Başından kalkmama rağmen ekranı kapamıyor ama ben oturduğum zaman karşısına ekran kapalıyken açılıyor random sonra geri kapanıyor

galiba neyin bozuk olduğunu buldum neoprixmity sensörü gibi duruyor monitör başında otururken ve kapalıyken kendi kendine açıp kapanıyor

Başından kalkmama rağmen ekranı kapamıyor ama ben oturduğum zaman karşısına ekran kapalıyken açılıyor random sonra geri kapanıyor
Benim monitör çok yerde mesela.
Klavyeyi görüyor sensör. Bu sebeple devamlı kapıyor. Bende elimle sensörü el ediyorum açılıyor.

Ekrandaki izler çıktı ama mikrofiber bezle silince. Flashla bakınca bariz çizilmiş. Sen kullandığın ayarları atar mısın biraz kurcalayayım. İade etme sürem ne kadar bu depo ürünlerini biraz kullanayım yoksa iade ederim

Ekrandaki izler çıktı ama mikrofiber bezle silince. Flashla bakınca bariz çizilmiş. Sen kullandığın ayarları atar mısın biraz kurcalayayım. İade etme sürem ne kadar bu depo ürünlerini biraz kullanayım yoksa iade ederim
1 ay koşulsuz iade hakkın var 1 senede koşullu iade hakkın var.

evet monitor geldi 55 saat kullanılmış. Herhangi bir ölü piksel yok anlamadım niye iade etmiş. Tek sıkıntıı ekranın en altındaki ince uzun çizgi niye var anlamadım. anlayanlar bakabilir mi?

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@Perfectshot06 baksana hocam ne diyosun normal mi bu çizgi alttaki

Alıntıyı görüntüle

ayrıca ekran kapılyken de ekran da böyle izler var ne kadar silsem de çıkmadı mikrofiber bezle. el izi gibi duruyor ama bilemedim.
Valla en sonunda gözü karartıp alıcam üst düzey bi oled, bu ne canlı güzel bi renk ya

Ekler

• is-this-grey-line-normal-its-xg27aqdpg-500hz-1440p-oled-v0-gp7tjf6dhycg1.webp
    is-this-grey-line-normal-its-xg27aqdpg-500hz-1440p-oled-v0-gp7tjf6dhycg1.webp
    63.7 KB · Hit: 29
Geri