2026 da Hala İphone 13 alınır mı

Furkan008

80+
Reaksiyon skoru
76
sorun yukarıda dostlar 2. el 21k ya anlaştık elimdeki telefonu verip üsütne 12k vericem elimdeki telefon s22 pişman olur muyum sizce 13 ün pil sağlığı 80 başka kusuru yok pili 80 olan 13 ne kadar ekran süresi verir günü çıkartır mıyım

12k + S22 az olmuş kral 100k + S25 vermen lazım sonuçta iPhone alıyorsun

S22 verecek ve üstüne 12k mi vereceksin dostum İnan buna hiç gerek yok s22 ile devam et çok istersen S25fe ya da s24fe geç illa iPhone dersen de bu takası yapman sana çok zarar ettirir başka balıkları avla.iyi forumlar,iyi akşamlar

Bende 13 var. Kullanımına bağlı olarak değişiyor. Bende de 80 sağlık. 3. Yılına girdi sanırım.

Günü çıkarıyor mu sorusuna gelecek olursak. Açıkçası sosyal medya vb ev interneti ile izliyorum. Fakat dışarıda işim olunca navigasyon vb hızlı gidiyor şarj. Bir de hat interneti açınca sosyal medya vb hızlı bitiyor. O yüzden powerbank taşıyorum çanta da :).

İmkanın varsa bir iki gün kullan. Öyle karar ver. Pil durumu sonrasında üzebilir seni.

Bu cihazların artısı düzgün kullanırsan 4-5 yıl daha gider. Üzmez yani. Satarkende yine para eder.

Fakat şu var. Senin telefonu çok ucuza vermişsin. Normalde 12-12500 civarında alıcı bulabiliyor. Üstüne 12 daha vericen. İyi bir takas değil bence. Ama illa iPhone olacak diyorsan ve cihaz bildiğin cihaz ise, hafızası 256 ise vb bir ihtimal. 128 ise iphonu satan iyi pazarlık yapmış. Benim düşüncem

Geri