❌İndirim Bitti! Palit RTX 5060 TI Infinity 3 16 GB Ekran Kartı 19.999TL

Millet google yorumlarda hak aramış millete saldırıyolar yazdıklarına bak firmanın :D

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    25 KB · Hit: 197
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    13.9 KB · Hit: 192
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    61.3 KB · Hit: 190
Millet google yorumlarda hak aramış millete saldırıyolar yazdıklarına bak firmanın :D
20 bine satılan karttan iyi kar yapmayınca, çamura yattılar. Paramızı verdik sonuçta.
Desen ki ürün 10 bin lira, fiyat hatasıdır.
Zaten kart 25 bine bulunabiliyor. Fiyat hatası değil bu. Uyanıklık başka bir şey değil.

Son düzenleme:
İptal eden firmaya ceza yazıyor hepsiburada diye biliyorum. Bu tip indirimleri o yüzden paylaşmıyorum
evet öyle iptal olan satışıda bir sonraki satıcıdan tedarik ediyor aradaki farkı ceza kesiyor

İptal eden firmaya ceza yazıyor hepsiburada diye biliyorum. Bu tip indirimleri o yüzden paylaşmıyorum
Hocam bu kartın fiyatı zaten 20k olması lazım. 25 bin buna vereceğime şahsen biraz daha ekler rtx5070 alırım ben normal bir indirim olduğunu düşünüp paylaştım. Maalesef öyle olmadı

Kart geldi arkadaşlar.
Kusursuz ve sorunsuz alındı.
Hayırlı olsun alanlara. Almayanlar da fırsatlar sizlerle olsun.

Hepsiburada'yı şikayet vara falan yazdım geri döndüler dedim 300tl kupon tanımladınız dalga geçer gibi ürünü almak istiyorum ben bir satıcı açtı satışa aradaki fiyat farkını kupon tanımlayın dedim sadece o ürün için aradaki fiyat farklı olan 8300TL'yi kupon tanımladılar.

Hepsiburada'yı şikayet vara falan yazdım geri döndüler dedim 300tl kupon tanımladınız dalga geçer gibi ürünü almak istiyorum ben bir satıcı açtı satışa aradaki fiyat farkını kupon tanımlayın dedim sadece o ürün için aradaki fiyat farklı olan 8300TL'yi kupon tanımladılar.
Çok sevindim adına dostum :)

Al sat yapsan bu kadar kar etmezdin. Hayırlı olsun. Vallahi benden daha çok karlısın.

Tanımlanan kuponu 500+ kupon içerisinde nasıl bulacağım? Şikayetvara yazacağım ama kuponu bile göremiyorum

Geri