❌İndirim Bitti! Palit RTX 5060 TI Infinity 3 16 GB Ekran Kartı 19.999TL

sipariş niye 30k yazıyor :D bu nasıl iş ara fark falan vermedin dimi
Fark vermedim. Direkt satıcıyı değişti. İşleme alındı. Yarım saat sonra da kargolandı.
Adamım olsa bu kadar hızlı olmazdı herhalde 😅. İnşallah içinden hıyar çıkmaz.

Fark vermedim. Direkt satıcıyı değişti. İşleme alındı. Yarım saat sonra da kargolandı.
Adamım olsa bu kadar hızlı olmazdı herhalde 😅. İnşallah içinden hıyar çıkmaz.
Satıcı garaj online değil mi hocam eğer öyleyse sıkıntısız gelir diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun hocam, şimdiden o satıcının da yorumları genel olarak olumlu olarak hatırlıyorum. Ama siz paketi açarken ne olur ne olmaz video çekin.
Video çekeceğim aynen. Buradan haber veririm mutlaka

Benimde siparişi ettiler. İptal etmeden önce hepsiburada müşteri hizmetleri aradı 2K kupon teklif ettiler yok demiştim 2-3 saat sonra siparişi iptal edip 300TL kupon tanımladılar hepsiburada'da şaka gibi :D Satıcı zaten dalga geçermiş gibi cevaplar veriyor konuştuğumda ne hepsiburada arkamızda durdu ne de satıcı demekki daha hepsiburadadan'da sipariş vermemek gerekiyormuş onu anladım. Arayıp 2K kuponumu verin dedim talep açtılar onu alıp beleş'den yiyim kapatıcam tüm hesabımı hb'den.

hocam ss atar mısınız, sizin ki nasıl kargo oluyor
edit: içeresiden taş çıkmasın da :D
Kanka Hepsiburada böyle çalışır arkadaşımdan biliyorum dükkanı vardı HB de ürünü sen uygun yazdın iptal ettin diyelim HB bir sonraki satıcıdan ürünü göndertiyor sana o aradaki farkı da ceza olarak göndermeyene kesiyor

Benimde siparişi ettiler. İptal etmeden önce hepsiburada müşteri hizmetleri aradı 2K kupon teklif ettiler yok demiştim 2-3 saat sonra siparişi iptal edip 300TL kupon tanımladılar hepsiburada'da şaka gibi :D Satıcı zaten dalga geçermiş gibi cevaplar veriyor konuştuğumda ne hepsiburada arkamızda durdu ne de satıcı demekki daha hepsiburadadan'da sipariş vermemek gerekiyormuş onu anladım. Arayıp 2K kuponumu verin dedim talep açtılar onu alıp beleş'den yiyim kapatıcam tüm hesabımı hb'den.
Geçmiş olsun hocam. 2kyı alıp yiyin . Böyle firmalar ile çalışan hb düşünsün.
İptali erken yapsalardı da bu kadar bekleme olmasaydı.
Benimki kargoda.

bu öyle bi şey değil sanmıyorum iptal olursa iptal olur direkt
dediği gibi oluyor göndermeyen satıcıyada ceza kesiyorlar bundan örnek vereyim 20k diyelim bir sonraki satan 26k aradaki farkı ceza kesiyorlar iptal edene arkadaşımdan biliyorum onunda HB de dükkanı vardı

Geçmiş olsun hocam. 2kyı alıp yiyin . Böyle firmalar ile çalışan hb düşünsün.
İptali erken yapsalardı da bu kadar bekleme olmasaydı.
Benimki kargoda.
Dediğin gibi bari aynı gün iptal etselerdi farklı kampanyaları kaçırmasaydım tüm parayı buna bağladım o arada istediğim anakart işlemci indirime girdi parayı bağladım diye alamadım saçma ***** iş yaptılar biz mağdur olduk.

Geçen gün rx 9060 xt alacaktım. İyi ki almadım.
5060 ti kısmet oldu. Bu işler kısmet. Başka bir fırsat kaçınca, karşına başkası çıkıyor.
valla o 9060xt de de bana çakallık yapıldı müşterinden geri dönüş geldi dediler benim ürünüm hasarlı gelmesin diye iptal ettik dediler :D

valla o 9060xt de de bana çakallık yapıldı müşterinden geri dönüş geldi dediler benim ürünüm hasarlı gelmesin diye iptal ettik dediler :D
Ben amazonun kendisinden aldım bana da 1 hafta sonra gönderildi kampanya bitti 500 tl kupon verdiler sağolsunlar 1.5k yine kayıp :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,215
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri