RX6600 İ512600kf ve 16GB ram olan bir bilgisayarım var. Evde boşta duran bir monitör var, sizce bunu ikinci monitör olarak kullanmalımıyım, çok performans kaybı yaşarmıyım? Bir de bu ikinci monitörün avantajları ve dezavantajları nelerdir?
ben oyun oynarken falan bazen video açıyorum. veya forumda takılırken yine video açıyorum 2. ekranda. 2 ekran çok güzel bi deneyim sunuyo. bilgisayar ve oyunlar eğlenmek için var. belli bi şartı karşılamak zorunda değiliz. 150 değil 140 fps al bişe kaybetmezsinRX6600 İ512600kf ve 16GB ram olan bir bilgisayarım var. Evde boşta duran bir monitör var, sizce bunu ikinci monitör olarak kullanmalımıyım, çok performans kaybı yaşarmıyım? Bir de bu ikinci monitörün avantajları ve dezavantajları nelerdir?
Zaten çok fps oyunu oynamıyorum maksimum 10 fps mi düşer?ben oyun oynarken falan bazen video açıyorum. veya forumda takılırken yine video açıyorum 2. ekranda. 2 ekran çok güzel bi deneyim sunuyo. bilgisayar ve oyunlar eğlenmek için var. belli bi şartı karşılamak zorunda değiliz. 150 değil 140 fps al bişe kaybetmezsin
duruma göre değişir monitörlerin çözünürlüğü ve oynadığın oyuna göre. ama çok fark olmaz. sistemin çöp değil sonuçtaZaten çok fps oyunu oynamıyorum maksimum 10 fps mi düşer?
Biri 1920x1080 diğeri 1440 olması lazımduruma göre değişir monitörlerin çözünürlüğü ve oynadığın oyuna göre. ama çok fark olmaz. sistemin çöp değil sonuçta
1440 2k demek. sistemin 2k ya pek uygun değil. ama çok sınırda oynadığın bi oyun yoksa yani 50-60 fps de sınırda açtığın bi oyun dışında sorun yaşamazsınBiri 1920x1080 diğeri 1440 olması lazım
2k değil 1440x900 gibi bir şey1440 2k demek. sistemin 2k ya pek uygun değil. ama çok sınırda oynadığın bi oyun yoksa yani 50-60 fps de sınırda açtığın bi oyun dışında sorun yaşamazsın
pek sorun olacağını sanmıyorum eski bişe anladığım kadarıyla. çok fark yaratmaz2k değil 1440x900 gibi bir şey