🔥İndirim GameBooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 5.250 TL

Asil35

80+
Reaksiyon skoru
49
1768311332226.webp

Link

Vay be ucuz yahnin eti muhabbeti olmazsa cidden iyi fiyat ama yorumların yarısı ölü piksel ışık sızması büyük ihtimal oradan gelen iadeli ürünleri birisine kakalamaya çalışacaklar. Eğer kim iade ile uğraşmak istemezse kar edecek adamlar. Kargo bedeli de bu kumar için ödedikleri ufak bedel.

ben girmem gamebooster riskine

bu mu konudaki mi daha iyidir?

Vay be ucuz yahnin eti muhabbeti olmazsa cidden iyi fiyat ama yorumların yarısı ölü piksel ışık sızması büyük ihtimal oradan gelen iadeli ürünleri birisine kakalamaya çalışacaklar. Eğer kim iade ile uğraşmak istemezse kar edecek adamlar. Kargo bedeli de bu kumar için ödedikleri ufak bedel.
satıcı HP kendisi hocam. param olsa direkt alırıdım

Artık Hepsiburada dan şöyle markaların ucuz oled monitörleri getirmelerini bekliyorum, ucuz etin yahnisi mi duruma göre yenir bence, satıcı Hepsiburada

gamepower okeyde bu markayı suyunca ekrani otomatik çizik atıyor bende

gamepower okeyde bu markayı suyunca ekrani otomatik çizik atıyor bende
Suyunca mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satıcının hb olması önemli değil ürünün kalitesi önemli bi msi,asus,benq kalitesi alamazsınız aynı özellikteki bu markalar minimum 8 binden başlar.
Valla hocam o markalarinnda 8k ya 2k ekranı yok. Bu fiyat neredeyse yari yariya. Gamepower a da laf ettiler gördük. Fiyat uçtu biz uyanasıya kadar.

Ayrica twitter asus ve bir marka daha, garanti sürecinde insanlari magdur etmesiyle calkalaniyor 2 gündür. Hatta asus garsntiye giden ekrani kırmış, sonra da kargoya siz tutanak yazdirin demiş. Kadın yazdıramamis. Asus da ben ödemem demiş 😂😂😂

Suyunca mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla hocam o markalarinnda 8k ya 2k ekranı yok. Bu fiyat neredeyse yari yariya. Gamepower a da laf ettiler gördük. Fiyat uçtu biz uyanasıya kadar.

Ayrica twitter asus ve bir marka daha, garanti sürecinde insanlari magdur etmesiyle calkalaniyor 2 gündür. Hatta asus garsntiye giden ekrani kırmış, sonra da kargoya siz tutanak yazdirin demiş. Kadın yazdıramamis. Asus da ben ödemem demiş 😂😂😂
Valla daha servis konusunda hiç mağduriyet yaşamadım yasayanda çok azdır bu markalarda şans işi birazda tabi 😂

Geri