İncelemesi hiç varmı acabaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
link bozuk buyrun
Koorui bir kere pivot her türlü iyidir bencebu mu konudaki mi daha iyidir?Koorui 23.8'' G2421V 180Hz 1ms IPS QHD Gaming Monitör
Koorui G2421V, 23.8” QHD IPS paneli, 180Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresiyle kompakt boyutta yüksek performans sunar. Canlı renkler, geniş görüş açısı ve akıcı görüntü performansıyla rekabetçi oyuncular için ideal bir gaming monitördür.www.gamegaraj.com
satıcı HP kendisi hocam. param olsa direkt alırıdımVay be ucuz yahnin eti muhabbeti olmazsa cidden iyi fiyat ama yorumların yarısı ölü piksel ışık sızması büyük ihtimal oradan gelen iadeli ürünleri birisine kakalamaya çalışacaklar. Eğer kim iade ile uğraşmak istemezse kar edecek adamlar. Kargo bedeli de bu kumar için ödedikleri ufak bedel.
satıcının hb olması önemli değil ürünün kalitesi önemli bi msi,asus,benq kalitesi alamazsınız aynı özellikteki bu markalar minimum 8 binden başlar.satıcı HP kendisi hocam. param olsa direkt alırıdım
Suyunca mı?gamepower okeyde bu markayı suyunca ekrani otomatik çizik atıyor bende
Valla hocam o markalarinnda 8k ya 2k ekranı yok. Bu fiyat neredeyse yari yariya. Gamepower a da laf ettiler gördük. Fiyat uçtu biz uyanasıya kadar.satıcının hb olması önemli değil ürünün kalitesi önemli bi msi,asus,benq kalitesi alamazsınız aynı özellikteki bu markalar minimum 8 binden başlar.
Valla daha servis konusunda hiç mağduriyet yaşamadım yasayanda çok azdır bu markalarda şans işi birazda tabiSuyunca mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla hocam o markalarinnda 8k ya 2k ekranı yok. Bu fiyat neredeyse yari yariya. Gamepower a da laf ettiler gördük. Fiyat uçtu biz uyanasıya kadar.
Ayrica twitter asus ve bir marka daha, garanti sürecinde insanlari magdur etmesiyle calkalaniyor 2 gündür. Hatta asus garsntiye giden ekrani kırmış, sonra da kargoya siz tutanak yazdirin demiş. Kadın yazdıramamis. Asus da ben ödemem demiş![]()