Hareka
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Hocam bende senin gibi topluyorum şöyle bir şey gözüne hitap ederse yakışabilir tabi özellikleri kişisel tercih sebebi ama ben fikir amaçlı bunu paylaşmak istedim istersen linkte atabilirimSelam arkadaşlar sistemi yeni toparlıyorum monitör kolu alıcam ekipmanları hangi renk alayım önerileriniz nedir nasıl güzel gösterebilirim
Güzelş, hocam sistem ben full beyaz alırsam sırıtır gibi geliyor nasıl bir şey yapsam bilemedimHocam bende senin gibi topluyorum şöyle bir şey gözüne hitap ederse yakışabilir tabi özellikleri kişisel tercih sebebi ama ben fikir amaçlı bunu paylaşmak istedim istersen linkte atabilirim
Yani hayal hayal gücüne bağlı aklında bi hayal et nasıl olur diye hayalini beğenirsen onu yapGüzelş, hocam sistem ben full beyaz alırsam sırıtır gibi geliyor nasıl bir şey yapsam bilemedim
Beyaz tonlardan devam et, çok güzel oluyor. Beyaz mousepad,beyaz mouse, klavye, kulaklıkSelam arkadaşlar sistemi yeni toparlıyorum monitör kolu alıcam ekipmanları hangi renk alayım önerileriniz nedir nasıl güzel gösterebilirim
Hocam kafamda aklımda aslında karışık bir şey var klavye siyah mouse beyaz mousepad beyaz siyah karışım ama çok karışık durur minimal olsa sade daha iyi gibi diyorum kendimce klavye sıyah olsa mouse sıyah mousepad siyah beyazlı bir şey böyle nasıl giderFarklı bir renk katmayı düşünmüyorsanız siyah mousepad üzerine beyaz ekipmanyada tam tersini yapabilirsiniz.
Hocam kasadaki siyahla kontrastlasam çok iyi olur gibi geliyor nasıl bir şey yapayımBeyaz tonlardan devam et, çok güzel oluyor. Beyaz mousepad,beyaz mouse, klavye, kulaklık![]()
Hocam aslında aklımda hafif göz yormayan rgb taraftarı değilim zaten hocam aklımda kasadaki siyah ve beyazla kontraslayıp ekrana siyah beyaz kahverengi öyle o aralarda bir ton verip güzel bir hava katmak aklımdaki ama nasıl yapacağım fikrim yokNiye sırıtsınki hocam anakart siyah olmasına rağmen ben ilk bakışta fark etmedim şahsen klavye mouse tercih ve bütçene göre beyaz sade veya ışıl ışık renk cümbüşü olanlardan alabilirsin benim kendi tercihim hafif sade düşük seviye rgb beyaza güzel gider bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani hayal hayal gücüne bağlı aklında bi hayal et nasıl olur diye hayalini beğenirsen onu yap
Benim sistem böyle. Full beyaz. Aklında fikir oluşsunHocam kafamda aklımda aslında karışık bir şey var klavye siyah mouse beyaz mousepad beyaz siyah karışım ama çok karışık durur minimal olsa sade daha iyi gibi diyorum kendimce klavye sıyah olsa mouse sıyah mousepad siyah beyazlı bir şey böyle nasıl gider
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasadaki siyahla kontrastlasam çok iyi olur gibi geliyor nasıl bir şey yapayım
Maşallah gülw güle kullanın bebek gibi sistem Hocam benim full beyaza para yetmedi anakart ramler sıyah olunca ekran kartınada siyah aldım artık bir şekilde uyum sağlıcamBenim sistem böyle. Full beyaz. Aklında fikir oluşsun Alıntıyı görüntüle
yani hocam aklindakini daha net aktarabilene kadar bi filtreleme/düzenleme yapın en iyi sonuca varırsınız bence ama şuana kadar yapılan full beyaz ve öyle gitmesi daha göze hoş gelirHocam aslında aklımda hafif göz yormayan rgb taraftarı değilim zaten hocam aklımda kasadaki siyah ve beyazla kontraslayıp ekrana siyah beyaz kahverengi öyle o aralarda bir ton verip güzel bir hava katmak aklımdaki ama nasıl yapacağım fikrim yok
Bilemedim hocam ya yapay zekaya yaptırayım güzel gelirse öyle yapayım sağolun fikir için teşekkür ederimyani hocam aklindakini daha net aktarabilene kadar bi filtreleme/düzenleme yapın en iyi sonuca varırsınız bence ama şuana kadar yapılan full beyaz ve öyle gitmesi daha göze hoş gelir
Hocam türkiyedesiniz bu çok normal ama möreliniz bozulmasın her türlü o parçalar kendini gizler 1 2 parça için komple renk seçimini değiştirme seçimine uymayan parçaları zamanla değiştirirsinMaşallah gülw güle kullanın bebek gibi sistem Hocam benim full beyaza para yetmedi anakart ramler sıyah olunca ekran kartınada siyah aldım artık bir şekilde uyum sağlıcam
Maşallah, çıtırın insta varmı hocamBenim sistem böyle. Full beyaz. Aklında fikir oluşsun Alıntıyı görüntüle
Sağolun hocam destek olduğunuz için teşekkür ederim hocam ben memmunum sistemimden uzun bir süre değiştiremem zaten ilerde güncellerim sistemi şuan göze iyi geliyor uzun zamandır zaten oyun için can atıyordum sistemim oyun için gayet iyi renk işi biraz kişisele kaçıyor bira dekorla bebek gibi yapmayı düşünüyorumHocam türkiyedesiniz bu çok normal ama möreliniz bozulmasın her türlü o parçalar kendini gizler 1 2 parça için komple renk seçimini değiştirme seçimine uymayan parçaları zamanla değiştirirsin