🔥İndirim SHEIN | Bir Diğer Kaliteli Boom Arm - Mikrofon Kolu (V2) 358₺!🔥(Yeni Hesap)

Lloydˢᵗᵉʳ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
358
🫡
Ekran görüntüsü 2026-01-14 023631.webp

%70 kupon + 101 puan ile 358₺.

Ekran görüntüsü 2026-01-14 021956.webp

Ucuza kaliteli mikrofon kolu alacaklar için kapılar kapanmadan önce son çıkış.
Bizim milli boom arm'ın yeni versiyonu. Satıcı aynı, kolun görüntüsü neredeyse birebir; ölçüleri çok yakın. Bizimkinden tek farkı masa kelepçesi gibi duruyor ancak bu versiyonun da görünüş ve özellik itibariyle kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Vida ölçüsü belirtilmemiş ancak görünüşünden de yola çıkarak büyük ihtimalle boyutunun 3/8" olduğunu söyleyebilirim. Bu durumda dönüştürücü adaptör ile vida bağlantısı olan her mikrofona takabilirsiniz:

Son zamanlarda açtığım hesaplarda mağaza tercihleri yaparken hata verdiği için doğrulama ve ilk gün check-in'i yaptıktan sonra gelen 101 puanla uygulayıp paylaştım. Önceden birikmiş puanınız varsa çok daha ucuza gelir tabii.
VPN ile bir süre, en azından 1 hafta daha puan toplayıp alırsanız da gümrük geçişi 6 Şubat öncesine yetişir diye düşünüyorum ancak ekstrem bir durum olduğu takdirde risk size ait. Ben kendi siparişlerimi 25-26 Ocak'a kadar geçmeyi düşünüyorum.
mhm.gif

Son düzenleme:
Ben siparişleri bu hafta sonlandırırım 2-3 hafta yolda olma süresi olsun zaten kimlikten dolayı aylık kota da kalmadı.

Bana bu kollar çok kullanışsız geliyor. Süspansiyonlu istiyorum bir tane. Ben mikrofonla çok oynayan birisiyim sürekli itiyorum çekiyorum, buna benzer temudan almıştım her itip çekeceğim zaman tek tek vidasını aç ayarla sık çok zahmetli sattım direkt.

geçer mi şubat öncesi
2 gün önce verdiğim siparişin teslim tarihi 25 Ocak - 2 Şubat yazıyor. Bu hafta da siparişleri 5-6 günde gelen birçok kişi olmuş. Bence bu haftanın sonuna kadar sorunsuz geçer diye tahmin ediyorum ancak gümrekten geçişi ve gönderimi sıkıntılı ürünler için durum belirsiz. Diğer türlü de Shein'in kullanıcıyı mağdur edeceğini zannetmiyorum.

Bana bu kollar çok kullanışsız geliyor. Süspansiyonlu istiyorum bir tane. Ben mikrofonla çok oynayan birisiyim sürekli itiyorum çekiyorum, buna benzer temudan almıştım her itip çekeceğim zaman tek tek vidasını aç ayarla sık çok zahmetli sattım direkt.
'Süspansiyonlu' derken yay mekanizmalılardan bahsediyorsan tam tersi geçerli, onlar çok daha düşük kalite ve giriş seviye kalıyorlar. Çoğunun masa kelepçesi yamuluyor, yerinde sabit durmuyor; vidaları çabuk gevşiyor, mikrofona yay zangırdama sesi gidiyor ve daha başka sorunlar. Uzun kullanımda üzme olasılıkları çok yüksek. Benim önceki yaylı Coverzone elimde kaldı zaten.
Temu'dakilerin kaliteleri farklı olabilir ancak bizim boom arm'ı sürekli oynatırken ben vidalarını ellemiyorum bile. Kelepçe ve kolun vida kısımları konumlandırdığım yerde sapasağlam duruyor. Bu konudaki de aynısının farklı kelepçeli versiyonu olduğu için aynı performansı gösterecektir.

sheinden başka ne var
Burada birçok şey paylaşılıyor şu sıralar aktif olarak:

Daha birçok kategoride epeyce ürün var göze çarpan. Ben paso kıyafet vesaire almayı düşünüyorum, en azından bir süre daha.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben siparişleri bu hafta sonlandırırım 2-3 hafta yolda olma süresi olsun zaten kimlikten dolayı aylık kota da kalmadı.
Önümüzdeki haftadan sonra risk artıyor bana göre de, şimdilik gönderimler biraz hızlanmış gibi duruyor.
Valla tanıdık, yakın kim varsa kimlikleri rica edip istemek lazım mümkünse. "Keşke alsaydım" dedirtecek çok ürün var gibi duruyor hala.

Son düzenleme:
2 gün önce verdiğim siparişin teslim tarihi 25 Ocak - 2 Şubat yazıyor. Bu hafta da siparişleri 5-6 günde gelen birçok kişi olmuş. Bence bu haftanın sonuna kadar sorunsuz geçer diye tahmin ediyorum ancak gümrekten geçişi ve gönderimi sıkıntılı ürünler için durum belirsiz. Diğer türlü de Shein'in kullanıcıyı mağdur edeceğini zannetmiyorum.

'Süspansiyonlu' derken yay mekanizmalılardan bahsediyorsan tam tersi geçerli, onlar çok daha düşük kalite ve giriş seviye kalıyorlar. Çoğunun masa kelepçesi yamuluyor, yerinde sabit durmuyor; vidaları çabuk gevşiyor, mikrofona yay zangırdama sesi gidiyor ve daha birçok sorun. Uzun kullanımda üzme olasılıkları çok yüksek. Benim önceki yaylı Coverzone elimde kaldı zaten.
Temu'dakilerin kaliteleri farklı olabilir ancak bizim boom arm'ı sürekli oynatırken ben vidalarını ellemiyorum bile. Kelepçe ve kolun vida kısımları konumlandırdığım yerde sapasağlam duruyor. Bu konudaki de aynısının farklı kelepçeli versiyonu olduğu için aynı performansı gösterecektir.

Burada birçok şey paylaşılıyor şu sıralar aktif olarak:

Daha birçok kategoride epeyce ürün var göze çarpan. Ben paso kıyafet vesaire almayı düşünüyorum, en azından bir süre daha.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önümüzdeki haftadan sonra risk artıyor bana göre de, şimdilik gönderimler biraz hızlanmış gibi duruyor.
Valla tanıdık, yakın kim varsa kimlikleri rica edip istemek lazım mümkünse. "Keşke alsaydım" dedirtecek çok ürün var gibi duruyor hala.
keske hızlı ürün gönderen satıcılar gözükse türkiyeye falan

sadece tc degistirince oluyor mu tc kiminse onun ismini mi yazmak lazım.

🫡
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bizim milli boom arm'ın yeni versiyonu. Satıcı aynı, kolun görüntüsü neredeyse birebir; ölçüleri çok yakın. Bizimkinden tek farkı masa kelepçesi gibi duruyor ancak bu versiyonun da görünüş ve özellik itibariyle kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Son zamanlarda açtığım hesaplarda mağaza tercihleri yaparken hata verdiği için doğrulama ve ilk gün check-in'i yaptıktan sonra gelen 101 puanla uygulayıp paylaştım. Önceden birikmiş puanınız varsa çok daha ucuza gelir tabii.
VPN ile bir süre, en azından 1 hafta daha puan toplayıp alırsanız da gümrük geçişi 6 Şubat öncesine yetişir diye düşünüyorum ancak ekstrem bir durum olduğu takdirde risk size ait. Ben kendi siparişlerimi 25-26 Ocak'a kadar geçmeyi düşünüyorum.
mhm.gif

hocam fifine a6 için ne tür bir mikrofon tutucu önerirsiniz.

🫡
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

mhm.gif

siteyi ilk kez kullanıyorum hocam
1768373388406.webp

1768373406448.webp

şuan 1495 görünüyor halbuki üyelik actıktan sonra tüm kuponları topla gibi bisey yapmıstım bu adımdan sonra ne yapmak gerek ve puanlar nasıl toplanıyor

ekleme:tüm adresimi girince indirim oldu
1768373671115.webp

şu diger puanları girince bi tane alacagım ins

İlk sipariş kuponu ne kadara kadar? Easysmx d10 alırım.

Geri