Lloydˢᵗᵉʳ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 358
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilir
%70 kupon + 101 puan ile 358₺.
Ucuza kaliteli mikrofon kolu alacaklar için kapılar kapanmadan önce son çıkış.
Bizim milli boom arm'ın yeni versiyonu. Satıcı aynı, kolun görüntüsü neredeyse birebir; ölçüleri çok yakın. Bizimkinden tek farkı masa kelepçesi gibi duruyor ancak bu versiyonun da görünüş ve özellik itibariyle kaliteli olduğunu düşünüyorum.
Vida ölçüsü belirtilmemiş ancak görünüşünden de yola çıkarak büyük ihtimalle boyutunun 3/8" olduğunu söyleyebilirim. Bu durumda dönüştürücü adaptör ile vida bağlantısı olan her mikrofona takabilirsiniz:
Son zamanlarda açtığım hesaplarda mağaza tercihleri yaparken hata verdiği için doğrulama ve ilk gün check-in'i yaptıktan sonra gelen 101 puanla uygulayıp paylaştım. Önceden birikmiş puanınız varsa çok daha ucuza gelir tabii.
VPN ile bir süre, en azından 1 hafta daha puan toplayıp alırsanız da gümrük geçişi 6 Şubat öncesine yetişir diye düşünüyorum ancak ekstrem bir durum olduğu takdirde risk size ait. Ben kendi siparişlerimi 25-26 Ocak'a kadar geçmeyi düşünüyorum.
Güncelleme - 10 Kasım:
Ürünün güncel fiyatı 333₺. Bir süre düzenli olarak uygulamaya giriş yapıp puanlar sayfasından günlük check-in yaparak puan farm'larsanız daha da uyguna gelir.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
...
Ürünün güncel fiyatı 333₺. Bir süre düzenli olarak uygulamaya giriş yapıp puanlar sayfasından günlük check-in yaparak puan farm'larsanız daha da uyguna gelir.
___________________________________________________________________________________________________________________________________________
- Lloydˢᵗᵉʳ
- Cevaplar: 226
- Forum: Sıcak Fırsatlar
Son düzenleme: