Faustomeister
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 243
pintipinden daha öncesinde birçok office ve windows key almıştım uzun 5 10 senelik firma. trendyola girip puan kasmak için yapıyor gibi.
Şu üründen alan oldu mu? Retail dediğiniz versiyon mu geliyor yoksa mak mı? İkisinin farkını bilmiyorum gerçi. Bir de performans olarak hangi versiyon daha iyi? Pro mu Home mu?
Mak ya da retail olduğunu nereden anlıyoruz?Ben denemek için aldım MAK gönderdiler. Satıcıya WP üzerinden mesaj attım RETAIL key gönderdiler.
ofis 2024 leri denediniz mi ? retail ise yani makine bağımsız ve format sonrası kullanımsa bende alacağım.Satıcı keyleri yolladı, 4 adet Win11 + Office 2024 almıştım. Office keyleri SMS ile ve 4 + 4 kere Windows ve Office keyi içeren Whatsapp mesajı geldi. 2'şer key birebir aynı yani 3'er tane farklı kod göndermiş. Format bu şekilde. Herkese aynı kodlar mı gidiyor bilmiyorum diye ucundan gösterdim.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Daha önce aldım ben 2 tane 2 side çalıştı 2 sinide kullanıyorum ben 10 dk ıcınde gönderdiler 3 yıldır kullanıyorumÖncelikle çalışır mı bilmiyorum. Mağazada "Yetkili Satıcı" yazdığı ve puanları yüksek olduğu için paylaşıyorum. Anormal bir olay varsa Trendyol müdahale ederdi herhalde. Takip ettiğinizde alt limitsiz 10 lira veriyor ve minimum sipariş ürün başına 4 adet.
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Mağaza link / tüm ürünler link
Alıntıyı görüntüle
Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script
Bedava fiyata 4 tane retail aldık bakalım. Tam ihtiyacım vardı önceki aldığım oem patlamıs. Peki retail key olduğunu nasıl anlarım bilen var mı? 1-2 hafta deneme yapamayacağım.
CMD'ye slmgr -dli yazarsan ufak bir pencerede windows key'in ne olduğu çıkıyor. Şu şekilde.Mak ya da retail olduğunu nereden anlıyoruz?