🔥İndirim Windows ve Office Lisansları | 10 TL (Trendyol)

pintipinden daha öncesinde birçok office ve windows key almıştım uzun 5 10 senelik firma. trendyola girip puan kasmak için yapıyor gibi.

Şu üründen alan oldu mu? Retail dediğiniz versiyon mu geliyor yoksa mak mı? İkisinin farkını bilmiyorum gerçi. Bir de performans olarak hangi versiyon daha iyi? Pro mu Home mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu üründen alan oldu mu? Retail dediğiniz versiyon mu geliyor yoksa mak mı? İkisinin farkını bilmiyorum gerçi. Bir de performans olarak hangi versiyon daha iyi? Pro mu Home mu?
IMG_8648.webp

Ben denemek için aldım MAK gönderdiler. Satıcıya WP üzerinden mesaj attım RETAIL key gönderdiler.

Biz buradan devam

365 ile 2021-2024 farklı ne acaba almışken böyle alayım. Win 11 home kurmuştum dün akşam bugün aktifleştiririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 adet almak gerekiyormuş. Windows 11 home için oem veya retail fark etmez key paylaşabilecek var mı :)

Ekler

• 1000030955.webp
    1000030955.webp
    147.1 KB · Hit: 40
Son düzenleme:
Satıcı keyleri yolladı, 4 adet Win11 + Office 2024 almıştım. Office keyleri SMS ile ve 4 + 4 kere Windows ve Office keyi içeren Whatsapp mesajı geldi. 2'şer key birebir aynı yani 3'er tane farklı kod göndermiş. Format bu şekilde. Herkese aynı kodlar mı gidiyor bilmiyorum diye ucundan gösterdim.

1768373521986.webp
1768373946906.webp

Bedava fiyata 4 tane retail aldık bakalım. Tam ihtiyacım vardı önceki aldığım oem patlamıs. Peki retail key olduğunu nasıl anlarım bilen var mı? 1-2 hafta deneme yapamayacağım.

Satıcı keyleri yolladı, 4 adet Win11 + Office 2024 almıştım. Office keyleri SMS ile ve 4 + 4 kere Windows ve Office keyi içeren Whatsapp mesajı geldi. 2'şer key birebir aynı yani 3'er tane farklı kod göndermiş. Format bu şekilde. Herkese aynı kodlar mı gidiyor bilmiyorum diye ucundan gösterdim.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
ofis 2024 leri denediniz mi ? retail ise yani makine bağımsız ve format sonrası kullanımsa bende alacağım.

Öncelikle çalışır mı bilmiyorum. Mağazada "Yetkili Satıcı" yazdığı ve puanları yüksek olduğu için paylaşıyorum. Anormal bir olay varsa Trendyol müdahale ederdi herhalde. Takip ettiğinizde alt limitsiz 10 lira veriyor ve minimum sipariş ürün başına 4 adet.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

Mağaza link / tüm ürünler link

Alıntıyı görüntüle

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script
Daha önce aldım ben 2 tane 2 side çalıştı 2 sinide kullanıyorum ben 10 dk ıcınde gönderdiler 3 yıldır kullanıyorum

Bedava fiyata 4 tane retail aldık bakalım. Tam ihtiyacım vardı önceki aldığım oem patlamıs. Peki retail key olduğunu nasıl anlarım bilen var mı? 1-2 hafta deneme yapamayacağım.

"Open Command Prompt as Administrator. Run slmgr /dli to see your license information."

10tl ye bile gerek yok. mas grave ile istediğiniz sürümü isteidğiniz şekilde aktif edebilirsiniz. ücretsiz ve resmi. microsoft çalışanları bile yapıyordu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,899
Üyeler
187,585
Son üye
lineercebir
Geri