Merhaba
Ryzen 5 5600 işlemci alıcam MSI 120A kasam var bu işlemciye fan almayı düşünüyorum stok fan pek işe yaramıyor sanırım.
İşlemci için fan önerir misiniz 1000tl civarı bütçem var bütçeyi oynatabilirm çok sorun değil
![]()
Thermalright Assassin Spirit 120 Hava Soğutucu
Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar.www.gaming.gen.tr
Hangisini tercih etmek daha iyi olur fiyat olarak aynı gözüküyorassasin king alabilirsin kendimde kullanıyorum.
Hocam stok olarak yanında bu değilde klasik amd fanı var ya o gelecekmiş ama oda yük altında 90 95 derece deniyor ne kadar doğru bilmiyorumkule tipi alsan yeter de artar 2 fanlı ve min 6 adet ısı borusu olmasına dikkat et bende bu var gayet iş görüyorAlıntıyı görüntüle
ben yaklasık 2 sene stok fanla kullandım o dereceleri normal oyun oynarken hiç görmedim ama senin ne yapacağınada bağlı tabiHangisini tercih etmek daha iyi olur fiyat olarak aynı gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam stok olarak yanında bu değilde klasik amd fanı var ya o gelecekmiş ama oda yük altında 90 95 derece deniyor ne kadar doğru bilmiyorum
King alabilirsin hocam.bende oyun oynayacağım en fazla sizde 5600 mü vardı
birinde çift fan var birinde 4 yerine 5 boru var. aralarında b i fark olmaz. hoşunuza gideni alınHangisini tercih etmek daha iyi olur fiyat olarak aynı gözüküyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam stok olarak yanında bu değilde klasik amd fanı var ya o gelecekmiş ama oda yük altında 90 95 derece deniyor ne kadar doğru bilmiyorum