🔥İndirim Xiaomi Robot Vacuum S40 Pro 15.000Pa Robot Süpürge🔥16.999₺ (Yeni Ürün )

alacksanız tavsiyem en azından toz istasyonlu alın yoksa uğraşılmaz onu boşaltmakla sürekli
Şu olayı anlayamıyorum ya 😅 boşaltmak bu kadar zor olmamalı ben toz istasyonsuz kullanıyorum aşırı memnunım hiçte toz istasyonum olsun diye aramadım.

Şu olayı anlayamıyorum ya 😅 boşaltmak bu kadar zor olmamalı ben toz istasyonsuz kullanıyorum aşırı memnunım hiçte toz istasyonum olsun diye aramadım.
valla direkt toz istasyonlu aldım ilk kez kullandım uğraşılmaz dedim bunla sürekli boşaltmak h40 var bende de

Anneme hediye alacağım ama hangisini almak lazım, neyine dikkat etmek lazım hiç bilmiyorum.
Airfryer gibi buda bir süre modası geçecek ürünlerden olmaz umarım.
5 bin lira koyup istasyonlu robotları almak daha iyi oluyor x20 plus gibi kendi su doldurma boşaltma haznesi ve istasyonun toz torbası olması çok çok daha kullanışlı

Annemin evinde 3 tane kedi var birazda o yüzden almak istiyorum tüy meselesinden dolayı ama şöyle f/p bir ürün var mıdır acaba bilindik.
Çekiş gücü iyi bir cihaz işinizi görür. Bir de toz boşaltma haznesi vb varsa daha iyi tabi ki.

Bende 1c var xiaomi. İkinci el almıştım 3 yıldır kullanıyorum. Canı çıktı halen devam ediyor. Büyük kolaylık. Özellikle anneler için. Halıdaki toz, kıl, tüy. Köşeleri vb her şeyi alıyor. 1c eski artık alınmaz. Fakat konudaki ürün güzel gözüküyor. (Xiaomi bu konuda baya iyi. Bir de ofis için viomi almıştık ama köşeleri xiaomi çok iyi çekiyor. Marka önemli).

Geri