CS2'nin son durumu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

kasadam87

80+
Reaksiyon skoru
111
Az önce bir oyuna girdim herifler sadece yerlerinde duruyorlar her 3-5 saniyede bir ateş edip sözde maç yapıyorlar. DM , silah yarışı , neredeyse basit eğlence bile oynanacak halde değilken bu oyuna neden bir çeki düzen getirme zahmetine girmiyorlar? Seçkinde her ne kadar hileyi belli etmemeye çalışsalarda ediyorlar. Oyunun başında baktılar dişlerine göre değiliz hemen bir taktiksel mola alıyorlar ve elleri bir bir kaybetmeye başlıyoruz. Neredeyse koyu yeşil güven faktörüne seçkin hesaba ve 4k oynama saatine sahibim. Hesapta 358 oyun var ve gerisini siz düşünün. Hileye ilk savaş açmışlardan biriside ben olabilirim... Ya bırakın hileyi farm hesaplar yüzünden oyun zevkimiz kalmadı. Bir cs oyunumuz vardı 2. çıkarıyoruz diye içine ettiler şimdide başıboş bıraktılar. Haftalık drop olmasa yüzüne bakılmaz ama geçmişte çok alıştığımız için bırakamıyoruz kolay kolay.

Ekler

• 20260115060007_1.webp
    20260115060007_1.webp
    138.2 KB · Hit: 36
Maalesef baş edemiyorlar demek ki, seçkin dışında oynamıyorum oyunu.

Valve için CS2 artık bir oyun değil, komisyon topladığı bir "Ekosistem" haline geldi. VAC bile doğru düzgün çalışmıyor, botlar kasıyor, hileciler cirit atıyor. Haftalık dropunu alıp çıkmaktan başka yapacak bişey yok, eski CS günleri bitti hocam.

Son dönemde oynuyorum. Bilmiyorum insanı amaçsız bırakıyor haftalık Drop harici vermiyor bir şey insan oynama hevesi bulamıyor. Oynadıkça gelişirim dedim ama yok

Geri