🔥İndirim Gigabyte Gaming A16 (i7-13620H, RTX 5070, 1TB/16GB) | 61 bin TL (6 taksit)

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
428
En ucuz 5070 laptoplardan. 68k'dan düşmüş, geçen çok kısa süreliğine 58k gördüğü de olmuştu. Satıcı Amazon ve 6 taksit olması avantaj. Ekran kartı kaç watt bilmiyorum direkt atlamayın yine de. Yorumları okuyun ve araştırınız.

1768461136331.webp

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

Bu laptopta 85W 5070 ekran kartı ve 150w adaptör var. Ekranı %100 sRGB'ymiş. Soğutma sistemi güzel diyorlar. 150w adaptör bende biraz soru işareti oluşturuyor ama yine de bu fiyata listeye eklenebilir.

Cihaz TV böyle yorum yapmış bi yere.

En ucuz 5070 laptoplardan. 68k'dan düşmüş, geçen çok kısa süreliğine 58k gördüğü de olmuştu. Satıcı Amazon ve 6 taksit olması avantaj. Ekran kartı kaç watt bilmiyorum direkt atlamayın yine de. Yorumları okuyun ve araştırınız.

Alıntıyı görüntüle

Forum için yazdığım scripti denemek isterseniz: Yeni Açılmış Konuları Belirginleştiren Script

Elimde bu laptoptan varda 2k monitör kullanıyorum. 5070 ti laptopa gecme hedefim var ama 5070 laptop kelepir bulursam gecebilirim. Yukardaki laptopa icin degermi?. Pek degmiyor gibi goruyorum simdilik. 8gb vramdan 12 vram gecmek daha iyi olur benjm icin ama en ucuz modelleri laptoplarin 80 k ustu gibi.

Elimde bu laptoptan varda 2k monitör kullanıyorum. 5070 ti laptopa gecme hedefim var ama 5070 laptop kelepir bulursam gecebilirim. Yukardaki laptopa icin degermi?. Pek degmiyor gibi goruyorum simdilik. 8gb vramdan 12 vram gecmek daha iyi olur benjm icin ama en ucuz modelleri laptoplarin 80 k ustu gibi.
Kaça satıyon laptopu reyiz

Kaça satıyon laptopu reyiz
ALacagim 5070/5070ti laptop cok iyi bir fiyata olursa bu laptopuda biraz daha uyguna satarım. Suan biraz pahalıya satıyorum uygulamalarda. O yuzden fiyat vermek dogru olmaz zaten. Once almak istedigim laptoplar uygun fiyata insin öyle uyguna satacagım.

Alıntıyı görüntüle

bunda gigabyte geri ödemsi var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya nden 85 watt arkadaş nereden buldun da koydun 85 wattı

13620h yerine daha iyi işlemcili 5060 bir Laptop almak daha mantıklı değil mi gpu zaten 85w

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,343
Üyeler
188,082
Son üye
Bahtiyar21
Geri