49.264 TL 🔥 Erazer Intel 5 210H 5060 (8gb-115w)

HSNCKMN

80+
Reaksiyon skoru
86
Erazer Deputy 15 P1 MD62764 Intel Core 5 210H 16GB 1TB SSD RTX5060 Freedos 15.6" 144HZ Fhd IPS Taşınabilir Bilgisayar

NOT: Yapı Kredi Hepsiburada Premium karta özel peşin fiyatına 9 taksit seçenekleri mevcuttur.

43e satıldı. Fiyat çok.
Alternatifi çok.

Fiyatlar çok arttı ve alternatifi yok. Gayet iyi fiyat şuan en uygun 5060. Hall sensör sorunlu hp mi alacaklar bu fiyata
Asus Tuf f16 fx608jh alınabilir hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5050 ama en azından ekranı kaliteli :)

Asus Tuf f16 fx608jh alınabilir hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5050 ama en azından ekranı kaliteli :)
Aynı fiyata 5050 mi alsınlar döcndöckd. Markayı denemedim ama alanlar memnun diye duyuyorum sınıfımda da bi arkadaşa aldırdım dönem başında. Alman markası sonuçta belli bi standartı var

Alalı yaklaşık 1 ay oluyor. Malzeme kalitesi 7/10, zaten narin kullanmak gerekir çelik kasa olsa yere atıp üstüne mi basacağız sanki. Fanları gayet başarılı, modlar arası geçişler gayet kolay. Kendi programı yüklü geliyor pc yi tek program üzerinden yönetiyorsun. Gayet fiyatını hak eden güzel bir ürün, tavsiyedir.
Not: Ben 47k'dan aldım.

Ben 43 k iken aldım üzmüyor ekrani biraz kötü ama olsun kronik bir sorunu yok witcher 3 ultra grafikler dlss frame gen. Açık cpu 80 gpu 70 lerde geziyor iyiki almışım (mux switch Açık bir şekilde oyun oynuyorum o yuzden gpu yüksek)

8750 TL fazla vereceğim karşılığında aynı ürünün adı farklı olanını alacağım :D
Şöyle cahilce yorumlara bayılıyorum. Kendi cihazını sevebilirsin güzel günlerde kullan. Arada sayılabilecek 10 farklı özellik vardır minimum yanında gelen adaptörün wattından ekranın hzsinden msine kadar. Ama hayır en güzel laptop sizin aldığınız laptop :)

Almayın, ben 41.500'e almıştım. Daha 2-3 ay oldu, önceki lenovo legion 5 laptopumda kasada 2 yıl sonra avuç içini koyduğumuz yerde iz oluşmaya başlamıştı (her kullanım öncesi elimi yıkarım, yağ olmaz elimde) bunda şimdiden belli oluyor iz. Sesi berbat, fxsound kurmanız gerekki bir şeylere benzesin sesi. En az 100ms gecikme ekliyor sese. Ekranı çok kötü değil, nvidia appten ayar yapmanız gerek. Digital vibrance 60 vs. vs. gibi. Eğlence modunda kullanmak gerek, iyi bir fan ayarıyla sessiz kullanırsınız. Performans modunda kullanacağım derseniz geçmiş olsun kulaklarınıza. Klavyesi çöp, A tuşu mekanizması gıcırdıyor, ptfe macun süreceğim A tuşunun altına fırça ile. Coilwhine var, yük altında olmasa bile parazit sesi yapıyor. Gece çok rahatsız edici. Sayfayı aşağı kaydırıken vs veya gif varsa sayfa statik bile olsa parazit yapıyor.

macbook air m4 aldım aynı paraya sorun istemiyorum gaming pcm zaten var laptop bence gaming için alınmamalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,507
Üyeler
187,690
Son üye
Cemilnadir
Geri