karahan34
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 215
toplam kanka daha alıcak şeyler çıkıyor ama gümrük korkutuyor.bu ay mı toplam mı?
toplam kanka daha alıcak şeyler çıkıyor ama gümrük korkutuyor.bu ay mı toplam mı?
kuponla ne kadara geliyor bakamadımtemuda yeni üyelere avantajlı bir kampanya var mı shein gibi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kadın & Erkek Giyim, Online Moda Alışverişi | SHEIN
Ayakkabılardan kıyafetlere, spor ekipmanlarından aksesuarlara. Tüm moda ilham kaynakları ve en son trendler SHEIN'de online olarak bulunabilirtr.shein.com
bunu alın bence pille çalışan nadir ürünlerden
Uygulamalar arasında süre farkı olmasının nedeni iki şirkette farklı firmalar ile çalışıyor , Aliexpress'in satıcıları çoğunlukla cainiao isimli bir şirket ile gönderim sağlıyor. Shein bir ara Palexpress isimli bir şirket ile çalışıyordu şuan weworldexpress ile çalışıyor diye biliyorum. Herkesin çoğunlukla yanlış anladığı bir konu var ürünler gümrükten zaten bir iki gün içinde geçiyor , bizim beklediğimiz asıl süre gümrükten geçen ürünlerin Aras kargo , PTT ve benzeri şirketlerin yoğunluktan dolayı kargoları geç işleme alması.Hocam aliexpressde öncelik mi var
3 gündür havaalanına vardı diye duruyorUygulamalar arasında süre farkı olmasının nedeni iki şirkette farklı firmalar ile çalışıyor , Aliexpress'in satıcıları çoğunlukla cainiao isimli bir şirket ile gönderim sağlıyor. Shein bir ara Palexpress isimli bir şirket ile çalışıyordu şuan weworldexpress ile çalışıyor diye biliyorum. Herkesin çoğunlukla yanlış anladığı bir konu var ürünler gümrükten zaten bir iki gün içinde geçiyor , bizim beklediğimiz asıl süre gümrükten geçen ürünlerin Aras kargo , PTT ve benzeri şirketlerin yoğunluktan dolayı kargoları geç işleme alması.
65 TL'ye geliyor ama yanında pil verdikleri için gelmiyokuponla ne kadara geliyor bakamadım
Çin gümrüğü pil, batarya ihracatında ekstra denetim yapıyor. Gerekli sertifika ya da izin yoksa gümrükten çıkartmıyor. Uçuşlar için de regülasyonları var.65 TL'ye geliyor ama yanında pil verdikleri için gelmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gümrükte pille ilgili problem yokken neden sheinde böyle bir problem var
300 TL'ye DENK GELDİ FİYAT olarak demiştim henüz deneyemedim elime ulaşmadı.Fakat kendi yaptığım ürün baya güzel oldu ve kesinlikle güzel etki ediyor.Reis alınır mı sence güzel veriyormu renkleri onun yerine bu alınır mı?
8inde yaptım hala bekliyom uçmadılarTemu dan alışveriş yapan var mı on sipariş ürünü var şimdi 1 haftada göndermese sıkıntı olabilir
senin yaptığın aurdino ile ortalama kaç tl ye geliyor300 TL'ye DENK GELDİ FİYAT olarak demiştim henüz deneyemedim elime ulaşmadı.Fakat kendi yaptığım ürün baya güzel oldu ve kesinlikle güzel etki ediyor.