Shein indirimli ürünler

kargoya verilen el feneri satın alabilen oldumu acaba? Çoğunun İçerisinde dahili batarya olduğu için satın alınmasına izin vermiyor ama belki arada gözden kaçırdığım fener mevcuttur diye sormak istedim

Hocam aliexpressde öncelik mi var
Uygulamalar arasında süre farkı olmasının nedeni iki şirkette farklı firmalar ile çalışıyor , Aliexpress'in satıcıları çoğunlukla cainiao isimli bir şirket ile gönderim sağlıyor. Shein bir ara Palexpress isimli bir şirket ile çalışıyordu şuan weworldexpress ile çalışıyor diye biliyorum. Herkesin çoğunlukla yanlış anladığı bir konu var ürünler gümrükten zaten bir iki gün içinde geçiyor , bizim beklediğimiz asıl süre gümrükten geçen ürünlerin Aras kargo , PTT ve benzeri şirketlerin yoğunluktan dolayı kargoları geç işleme alması.

Uygulamalar arasında süre farkı olmasının nedeni iki şirkette farklı firmalar ile çalışıyor , Aliexpress'in satıcıları çoğunlukla cainiao isimli bir şirket ile gönderim sağlıyor. Shein bir ara Palexpress isimli bir şirket ile çalışıyordu şuan weworldexpress ile çalışıyor diye biliyorum. Herkesin çoğunlukla yanlış anladığı bir konu var ürünler gümrükten zaten bir iki gün içinde geçiyor , bizim beklediğimiz asıl süre gümrükten geçen ürünlerin Aras kargo , PTT ve benzeri şirketlerin yoğunluktan dolayı kargoları geç işleme alması.
3 gündür havaalanına vardı diye duruyor

65 TL'ye geliyor ama yanında pil verdikleri için gelmiyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gümrükte pille ilgili problem yokken neden sheinde böyle bir problem var
Çin gümrüğü pil, batarya ihracatında ekstra denetim yapıyor. Gerekli sertifika ya da izin yoksa gümrükten çıkartmıyor. Uçuşlar için de regülasyonları var.

Temu dan alışveriş yapan var mı on sipariş ürünü var şimdi 1 haftada göndermese sıkıntı olabilir

300 TL'ye DENK GELDİ FİYAT olarak demiştim henüz deneyemedim elime ulaşmadı.Fakat kendi yaptığım ürün baya güzel oldu ve kesinlikle güzel etki ediyor.

hm
23.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,695
Üyeler
187,719
Son üye
muammer1453
Geri