Asus tuf monütör alınır mı

Evet — ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27″ QHD (2560×1440), 210 Hz, Fast IPS ve 0,3 ms tepki süreli bir oyuncu monitörü. Adaptive-Sync/FreeSync destekli, DisplayPort + HDMI portlu, gömme hoparlörlü ve oyun özellikleriyle geliyor. Fiyatlar Türkiye’de şu aralıkta görünüyor ~10.000 – 13.000 TL civarı (stok ve satıcıya göre değişiyor). güzel bir monitör

artıları
  • Fast IPS panel ile iyi renk, geniş görüş açıları.
  • Adaptive Sync sayesinde ekran yırtılmaları azalır.
  • QHD çözünürlük 27″ için tatmin edici netlik.

bana kalırsa al yinede senin fikrin savaş oyunu oynuyorsan baya iyi bence gecikme az yaşanıyor hz yüksek iyi

Evet — ASUS TUF Gaming VG27AQ5A 27″ QHD (2560×1440), 210 Hz, Fast IPS ve 0,3 ms tepki süreli bir oyuncu monitörü. Adaptive-Sync/FreeSync destekli, DisplayPort + HDMI portlu, gömme hoparlörlü ve oyun özellikleriyle geliyor. Fiyatlar Türkiye’de şu aralıkta görünüyor ~10.000 – 13.000 TL civarı (stok ve satıcıya göre değişiyor). güzel bir monitör

artıları
  • Fast IPS panel ile iyi renk, geniş görüş açıları.
  • Adaptive Sync sayesinde ekran yırtılmaları azalır.
  • QHD çözünürlük 27″ için tatmin edici netlik.

bana kalırsa al yinede senin fikrin savaş oyunu oynuyorsan baya iyi bence gecikme az yaşanıyor hz yüksek iyi
asus modelleri kaliteli ama ben daha önce aldım ve kullandım biraz ghost oldu ghost olunca asusada güvenim kalmadı pek bu modelindede olurmu acaba çok sık yaşanıyomu

Belki daha iyi monitör bulursun yanlış bilgi vermeyim. Ama genel olarak alınır asus marka

Farlı modelse yapmayabilir ama OLED dışında bütün panellerde ghosting olur onun önüne geçemezsin. Yalnız bunu anlaman oldukça zor, çok dikkatli baktığında anlarsın anca.

Farlı modelse yapmayabilir ama OLED dışında bütün panellerde ghosting olur onun önüne geçemezsin. Yalnız bunu anlaman oldukça zor, çok dikkatli baktığında anlarsın anca.
şuan va panel kullanıyorum 0 ghost yani varsada hissetmiyorum ama asus gibi kaliteli bi marka aldığımda aşırı olmasada hissedilebilir bi ghost vardı

Geri