350k kredi borcum var patladım şimdi ne olacak yardım?

Reaksiyon skoru
13
kredi kartı, artı para, ihtiyaç kredisi derken 350 bin liralık borç yaptım 1 ay içinde ve harcadım hepsini, motor aldım, motor gitmesin diye de komşunun üstüne verdim motoru, şimdi borcu ödeyemiyorum çalışmıyorum üstüme bir mal yok aile evinde kalıyorum bu bağlamda önümüzde nasıl bir süreç beni bekliyor? daha 20li yaşlarda olduğum için varlık şirketine satılmaz mı bu borç satılsa bile bu illaki sgkli işe girer diye anaparadan düşük tekliflere borcu kapattırmazlar mı mesela 150-200k gibi 2-3 yıl sonra? başından böyle bir süreç geçen oldu mu ne yaptılar nasıl işledi süreç

Bir şekilde kurtulursun da yani bankalarla aranı bozmana değmez. Aktif kullanıcıysan ileride zorlanırsın baya.

350k Ciddi bir rakam varlık şirketine düşsün sonra pazarlık yapalım fikri genelde sandığın kadar kolay değil hatta çok zor olacaklar şu dostum, bu süreçte faiz işler hemde fazlasıyla, icra takibi başlar ayrıca hesaplar hacze kadar gider ki muhtemelen öyle olur / bir arkadaşıma oldu bankalar kara listeye aldı 5 yıl kredi alamadı 2 bin tl kredi kartı kullandı cidd ibir kısıtlama bu kadar erken yaşta özellikle ben 25 yaşındayım thy de çalışıyorum ve aktif para elimde döndürdüğüm için tavsiyem şu olacak, en doğru hamle/ Bankayla görüşüp yapılandırma yani taksit küçültme veya borç transferi istemek, lakin ödeyemiyorsan bile en azından gecikmeye sokmadan bir plan çıkar motoru üstünden aldıysan ki satıp orcun bir kısmını kapat,! en temiz yol 2-3 yıl beklemek azaltmaz tersine borcu katlar zor çıkarsın işin içinden işe girsen para borca gider fix 1-2 sene sosyal ve psikolojik kısıtlanırsın girmiş olduğun süreç zor ve uzun olacak kendini hazırlamalısın...

Sat motoru borca yatır ne yani adamların parasını kullandın şimdi nasıl ödemeyeyim diye çare mi arıyorsun? Böyle saçmalık olur mu arkadaş?

İleride çok ceremesini çekersin.

Yasal hırsızlığı meşru görüp bunu yapanları kamu düzenini bozmaktan ve dolandırıcılıktan yargılamak lazım. Belli bir sicilin varmış ki o krediyi çekebilmişsin. Sen böyle suistimal ettiğinde yarın gerçekten ihtiyacı olan birinin o krediyi alamamasına sebep olacaksın. O parayla aldığın hiç bir şey ile de yüzün gülmez haberin olsun.

Kredi kartı yapılandırma yapabilirsin. Bankayı ara yardımcı oluyorlar.

En doğru hamle motoru sat acil olanı öde. Kredi kartının minimum kısmını. İhtiyaç kredisinin tamamı ise tamamını. Para sende durmuyor sanırım o yüzden anne yada babana ver kalan parayı aylık düzenli kartın minimum kısmını ödesinler.

Bir iş bul çalış. 1 yıla borcun kalmaz. En kolay iş 3 harfli marketlerde bulursun.

Banka günde 20 kere arar. Avukata haciz verirler. Çoğu Banka yapılandırma yapmaz çoğu zaman faiz işletir günlük bilerek. Sürekli su ay bu kadar ödeyin avukata vermeyim diye sürekli darlarlar. Amac faize sokup. Seni sürekli faizini ödettirip sömürmek. 😅

Kredi kartı yapılandırması yapabilirsin bankayı arayarak, krediyi ödemekte zorlandığınıda dile getirirsen belki ondada bir yapılandırma işlemi yapabilirler. Umarım olur

Arkası gelmeyen, kazancınız olmadığı halde parayı alarak harcamışsınız.

Psikolojiniz günde 20 kere aranıp taciz edilmeyi kaldırıyorsa borcu kapatmayın gittiği yere kadar.

İlginç olan hala çalışmayı düşünmüyor gibisiniz :)

Geri