15 ini 29 undan beri diğer 5 i de ocak 2 den beri hocam.bütün siparişleriniz mi 29 aralıktan beri bekliyor?
15 ini 29 undan beri diğer 5 i de ocak 2 den beri hocam.bütün siparişleriniz mi 29 aralıktan beri bekliyor?
ben göremedim aliexpresse girdim amabu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle
türkiye fiyatları saçma sapan derecede pahalı bilgisayar açıkken steam linkten hikayeli oyun yada emulator için güzel telefon gamepadleri.
Alıntıyı görüntüle
bu şekilde nasıl indirimli alıoruz? ben buranın yabancısıyım. kupon var ama kullanamıyorum.bu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle
türkiye fiyatları saçma sapan derecede pahalı bilgisayar açıkken steam linkten hikayeli oyun yada emulator için güzel telefon gamepadleri.
Alıntıyı görüntüle
Link atabilir misin bende çıkmıyor bu ürünlerbu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Öneri için sağolun hocam sizin aldığınız m05den bir adette ben aldım.bu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
easymx yazdığınızda başlarda çıkıyor olması lazım, fiyat aynı değilse kuponunuzu ve puanınızı kontrol edin hocam.Link atabilir misin bende çıkmıyor bu ürünler
Çıkıyor da fiyatları böyle değil
%70 kuponum var ama 1100 TL görünüyor ürünÖneri için sağolun hocam sizin aldığınız m05den bir adette ben aldım.
easymx yazdığınızda başlarda çıkıyor olması lazım, fiyat aynı değilse kuponunuzu ve puanınızı kontrol edin hocam.
%70 kuponum var ama 1100 TL görünüyor ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Böyle
bu şekilde nasıl indirimli alıoruz? ben buranın yabancısıyım. kupon var ama kullanamıyorum.
indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.ben göremedim aliexpresse girdim ama
eyw kral oldu. O7indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gamesirin başka ürünlerinde de çalışır mı bu yöntem hocam ?indirim direkt çıkmıyorsa kupon kullandırtmıyorsa.ürünü sepete ekleyin sheinden çıkın chrome a girip gamesir x5 lite yazın.googledaki alışveriş sekmesinden gösterdiğim yere yada benzeri shein linkine tıklayın açılan sayfadan sepete ekleyın.
sepetinize geri döndüğünüzde googleden eklediğiniz ürünü silin indirim kuponu önceden eklediğiniz ürüne etki etsin.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Böyle kupon kullanarak easysmx m15 alınabiliyor mu?bu saaten sonra yetişirmi bilmiyorum ben bugün sipariş verdim easymx ve gamesir in telefon gamepadlarinin fiyatlari çok cazip oluyor.
yeni hesap vergi dahil;
easymx m05 770tl
Alıntıyı görüntüle
gamesir x5lite 660tl
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle