Çözüldü✓ DEMİR BLOK KIRILMIŞ MI? RTX3080Tİ

Reaksiyon skoru
143
1000078811.webp
1000078809.webp

çok yakın zamanda ikinci elden uygun fiyatlı pny 3080ti satın aldım, demir blokta bir parça kırık gibi hareket ediyor video yükleyemedim ama dokununca çok rahat hareket ediyor, sizce bir problem teşkil eder mi? yaptığım testlerde hiçbir sorunla karşılaşmadım ama emin olamadım

Olabilir gayet normal düzeltmeye çalışma sorun çıkarırsa bakarsın

Düzeltebiliyorsan düzelt kırılsa bile bir şey olmaz ondan

sırf bundan dolayı ürün içini de açmak istemiyorum çünkü sıcaklık değerleri çok stabil 70lerde seyrediyor o.c yapsam dahi 74-75leri aşmıyor userbenchmark testlerinde furmark vs. temiz sadece bazen 4-5 dakika aralıklarla anlık fan hızlanıp geri kısılıyor yarım saniyeliğine onun sebebini çözemedim

sırf bundan dolayı ürün içini de açmak istemiyorum çünkü sıcaklık değerleri çok stabil 70lerde seyrediyor o.c yapsam dahi 74-75leri aşmıyor userbenchmark testlerinde furmark vs. temiz sadece bazen 4-5 dakika aralıklarla anlık fan hızlanıp geri kısılıyor yarım saniyeliğine onun sebebini çözemedi
soğutmanın %0.02'lik kısmı yamulmuş anlayacağın üzere hiçbir problem olmaz bundan

soğutmanın %0.02'lik kısmı yamulmuş anlayacağın üzere hiçbir problem olmaz bundan
1000078812.webp

kahkaha attım hocam teşekkür ederim 😂 içim rahatladı valla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim artık ilerleyen vakitte içini açtığımda termal macun ped değişimi vs. tekrar duruma bakarım

sırf bundan dolayı ürün içini de açmak istemiyorum çünkü sıcaklık değerleri çok stabil 70lerde seyrediyor o.c yapsam dahi 74-75leri aşmıyor userbenchmark testlerinde furmark vs. temiz sadece bazen 4-5 dakika aralıklarla anlık fan hızlanıp geri kısılıyor yarım saniyeliğine onun sebebini çözemedim
Hocam bildiğim kadarıyla o anlık fan yükselmelerinin nedeni derece/fan hızından dolayı oluyor mesela derece 60'ta fan %50 hızla dönsün 70 derecede % 70 hızla dönsün gibi 75 derecede çok hızlı dönmüyordur ama 76 olunca bir anda yükseliyordur 75'e düşünce geri yavaşlıyordur.

Ben bu sorunla karşılaşmıştım MSI Afterburner gibi bir uygulamadan dereceye göre fan hızını ayarlayabilirsin, ben bu şekilde yaptığımda çözülmüştü umarım size de yardımcı olur.

Hocam bildiğim kadarıyla o anlık fan yükselmelerinin nedeni derece/fan hızından dolayı oluyor mesela derece 60'ta fan %50 hızla dönsün 70 derecede % 70 hızla dönsün gibi 75 derecede çok hızlı dönmüyordur ama 76 olunca bir anda yükseliyordur 75'e düşünce geri yavaşlıyordur.

Ben bu sorunla karşılaşmıştım MSI Afterburner gibi bir uygulamadan dereceye göre fan hızını ayarlayabilirsin, ben bu şekilde yaptığımda çözülmüştü umarım size de yardımcı olur.
teşekkür ederim hocam eve dönünce bir bakacağım

İçindeki bir sürü telden birisi bükülmüştür bunlar incecik zaten gördüğün gibi tel tel. Hiçbir şey olmaz. Kırılmamıştır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,321
Üyeler
187,951
Son üye
mehmet3514
Geri