hdmi ile 300hz alamazsın300HZ MONİTORUM VAR AMA ** LAPTOPUNDA DP GİRİŞİ YOK ARKADAŞLAR HDMİ'A CEVİRİCİ ALIP DP YE DÖNÜŞTÜRSEM 300HZ İ ALABİLİRMİYİM.
Bende 2.monıtor ktc 200hz var hdmı ıle verıyor 200 hzalamazsın 165 üstü dp ile
ne alaka? nerden çıkardınız bu bilgiyi 720hz bile alır önemli olan dp sürümüalamazsın 165 üstü dp ile
Sen yanlış anladın,adam hdmi ile max 165 hz alırsın,üstü dp ile demiş ahmetne alaka? nerden çıkardınız bu bilgiyi 720hz bile alır önemli olan dp sürümü
hdmi sürümü ne laptopunun maks o kadar verir kaç gbps veri aktarabildiği önemli, çevirici alsanda sihirli şekilde daha fazla veri aktarmayacak önemli olan laptoptaki port o portun sınırı neyse onu verir istediğin kabloyu çeviriciyi kullan300HZ MONİTORUM VAR AMA ** LAPTOPUNDA DP GİRİŞİ YOK ARKADAŞLAR HDMİ'A CEVİRİCİ ALIP DP YE DÖNÜŞTÜRSEM 300HZ İ ALABİLİRMİYİM.
yine yanlış bilgi ben hdmi ile 2k360hz alıyorumSen yanlış anladın,adam hdmi ile max 165 hz alırsın,üstü dp ile demiş ahmet
evet bende yukarıda soyledım bak 200 alıyorum hdmı ılehdmi sürümü ne laptopunun maks o kadar verir kaç gbps veri aktarabildiği önemli, çevirici alsanda sihirli şekilde daha fazla veri aktarmayacak önemli olan laptoptaki port o portun sınırı neyse onu verir istediğin kabloyu çeviriciyi kullan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yine yanlış bilgi ben hdmi ile 2k360hz alıyorum